Svet
654 ogledov

Zemeljski plaz pokopal moškega in žensko

Nevihta
Italijo pestijo vročinske nevihte, ki s seboj prinašajo številne ostale tegobe.

V dolini Aoste na severu Italije se je sinoči sprožil zemeljski plaz, v katerem sta življenje izgubila moški in ženska. Iz doline Val Ferret pod vznožjem Mont Blanca, ki je zaradi plazu odrezana od sveta, pa so danes pričeli evakuacijo 200 oseb, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Ljudi bodo danes s helikopterjem evakuirali v vas Planpicieux, kjer jih bodo namestili v športno dvorano. Dodatnih 100 evakuiranih oseb je noč preživelo v kampih in drugih namestitvah v okolici, navaja avstrijska tiskovna agencija APA.

Reševalci so v ponedeljek zvečer sprva našli truplo 71-letnega turista iz Milana, danes pa še truplo njegove soproge. Plaz, ki se je sprožil v ponedeljek okoli 18. ure, je zadel njun avtomobil, ko sta se peljala po cesti. V času nesreče je bila cesta zelo prometna.

Dolina, ki je trenutno polna turistov, je od ponedeljka zvečer zaprta za promet.

Vreme: Tudi danes vroče, a tudi danes nevihte - Vročina Vreme Slovenija Vročina še ni vse, prihaja še ta tegoba strela nevihta Tragično Svet Spet smrti zaradi udara strele

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Matilda_Mahony 14:14 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečn0... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com