Svet
7172 ogledov

Znan vzrok smrti mladega dekleta, zaročenca še vedno ni

izginotje Gabby Petito Profimedia
Pristojni so objavili rezultate obdukcije, ki razkrivajo vzrok smrti 22-letne Gabby Petito.

Skrivnostni primer izginotja 22-letne Gabby Petito se počasi razpleta. Rezultati obdukcije so pokazali, da je nekdo 22-letno žensko zadavil nekaj tednov, preden so 20. septembra našli njeno truplo v nacionalnem parku, ki sta ga obiskala z zaročencem Brianom Laundriejem.

Mrliški oglednik več podatkov ni razkril. Nejasno ostaja, ali je imela še kakšne poškodbe, prav tako niso znani rezultati toksikoloških preiskav. Potrdil je le, da gre za umor.

Gabby Petito | Avtor: Profimedia Profimedia

Gabby Petito se je julija z zaročencem odpravila na potovanje po ZDA in zgodbo delila s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Po več tednih potovanja se je Laundrie 1. septembra sam vrnil na Florido. O tem, da je Gabby pogrešana, ni obvestil ne njene družine ne policije.

Ko se je zgodba začela razpletati, je prišlo na dan, da je 12. avgusta par, ko sta bila na jugu zvezne države Utah, obiskala policija, saj je prišlo do prepira in nasilja med zaročencema.

izginotje Gabby Petito Skrivnostno Svet Našli posmrtne ostanke, zaročenec izginil

Policija bi rada govorila z Laundriejem, a se je od sredine septembra za njim izgubila vsaka sled. Šel naj bi na pohod, s katerega pa se ni vrnil. Policija ga išče na območju parka Carlton na Floridi, a za zdaj neuspešno.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 1
  • Tamela_Zielinski 16:05 13.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦