Svet
1284 ogledov

Znana odločitev sodišča glede očeta morilca petih otrok

Timothy Jones Youtube
Odločitev glede hladnokrvnega morilca svojih petih otrok, za katerega življenje je med drugim prosila mama teh petih otrok, njegova nekdanja žena.

Sodišče v Južni Karolini je včeraj razsodilo smrtno obsodbo za Timothyja Jonesa zaradi umora svojih petih otrok, je poročala agencija AP.

Na sojenju je bila prisotna tudi mama petih pokojnih otrok Amber Kyzer, ki jo je na sodišče povabila obramba. Poroto je prosila, da njenega nekdanjega moža ne obsodijo na smrt. "Do mojih otrok ni pokazal nobene milosti, a radi so ga imeli. Tu govorim v njihovem imenu," je med drugim poudarila.

Umor petih otrok Tragično Svet Oče ubil pet otrok. Mama prosi za njegovo življenje.

Med sojenjem je bilo med drugim razkrito, da tudi morilec prihaja iz družine, v kateri so bile različne zlorabe na dnevnem redu, njegovi zagovorniki so izpostavili tudi, da je prestal živčni zlom po ločitvi in da trpi zaradi mejne duševne motnje.

Bil je prepričan, da je njegov 6-letni sin skoval zaroto proti njemu skupaj z njegovo mamo, v navalu besa ga je ubil, nato pa pobil še ostale štiri otroke. Stari so bili od enega do 8 let. Po dejanju jih je spravil v vreče za smeti in njihova trupla odvrgel.

Porota ni sledila prošnji njegove bivše žene in matere pokojnih otrok, zanj so odredili smrtno kazen. Medtem se zgrožena ameriška javnost sprašuje, koliko je še takšnih otrok, ki so po ločitvi dodeljeni k enemu ali drugemu staršu in v resnici živijo v nevarnosti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • alen04 14:11 14.junij 2019.

    Upam, da boš trpel gnoj omejeni!!!!