Uporabno
2733 ogledov

Brez tega pripomočka si mnogi vplivneži vsakdana ne predstavljajo več!

Huawei
1/6
Huawei
100 treningov po meri, inteligentno spremljanje vadb, merjenje nasičenosti krvi s kisikom, stresa in utripa ter spremljanje spanja in diagnosticiranje težav s spanjem. Spoznajte športno uro, ki navdušuje tako profesionalne športnike kot tudi osebne trenerje, rekreativce in celo gasilce.

V začetku leta smo se mnogi zaobljubili, da se bomo končno "spravili" v formo, da bo to naše leto zdravja in vadbe. Nato nas je presenetilo kar nekaj mesecev negotovosti, ki je mnogim prekrižala načrte. A poletje, ki se bo začelo čez nekaj dni, nam omogoča nov začetek. Z nami pa naj bo tudi naš osebni trener, ki nas spremlja na prav vsakem koraku.

Huawei Promo Uporabno Nasveti prostovoljnega gasilca za obvladovanje vsakodnevnega stresa

Spremljevalec in motivator – Huawei GT 2e

"Priporočam jo predvsem začetnikom, ki svojega telesa še ne poznajo tako dobro, prav tako pa tudi ostalim. Je lahko super pripomoček, prikazuje ti vse potrebne informacije, ki jih potrebuješ med treningom, prav tako pa omogoča, da lažje spremljaš svoj napredek, saj se vse shranjuje," o novi Huawei GT 2e pravi osebni trener Franko Bajc, ki je mnogim znan iz resničnostnega šova Kmetija. Huaweieva ura je postala njegov zvest vsakdanji sopotnik.

Trpežno uro Huawei GT 2e boste polnili le približno enkrat na dva tedna. V vmesnem času pa je ne boste nikoli sneli, saj nevpadljiv dizajn omogoča, da jo nosite tako med treningom kot med delavnim časom.

Športna ura, ki shranjuje podatke treningov, je lahko tudi odličen motivator. "Lepo je videti že shranjene treninge in podatke le teh, meni je tako včasih še lažje narediti še en trening," dodaja Bajc, ki jo uporablja tudi za spremljanje spanja.

Vrhunska plesalka, ki brez Huawei GT 2e ne stopi več v studio

Tako profesionalne športnike kot tudi tiste, ki se s posameznim športom ukvarjajo rekreativno bo navdušila možnost izbire med kar 100 treningi po meri. Med njimi so npr. plezanje, tek in kolesarjenje, pa tudi nekoliko bolj "nišni" športi kot sta surfanje in rolkanje. Seveda vas bo Huawei GT 2e spremljala tudi v fitnesu, kjer boste z njo lahko vadili npr. na sobnem kolesu, eliptičnem trenažerju ali veslaču.

Na športni uri se vam bodo izpisali tudi dohodni klici, SMS sporočila, e-pošta, koledarski dogodki ipd. Prav tako lahko na uri preverite vremensko napoved, nastavitev alarm ali zvečer uporabljate vgrajeno svetilko.

Med športi pa je seveda tudi ples, kar je navdušilo vrhunsko plesalko Tino Walme, ki jo mnogi poznajo iz hrvaške različice šova Zvezde plešejo. "Mnogokrat z ene vaje na drugo hodim kar peš in ne uporabljam avta, saj mi hoja pomaga ostati v formi. Poleg tega pa je tudi moje počutje boljše. Huawei GT 2e je moja desna roka. Poleg tega, da zame šteje kalorije, tudi poskrbi, da dovolj vadim, počivam, se sproščam in zmanjšujem stres, ki ga vsak dan doživljam zaradi napornega urnika. Brez nje enostavno ne zapustim svojega doma," je nad športno uro navdušena Walme. V spodnjem videu lahko preverite kako trening plesalke poteka z uro.

Analizirajte delovanje svojega telesa skozi celoten dan

"Ura pa je primerna tudi za tiste, ki niso telesno aktivni, saj omogoča mnogo funkcij, ki so uporabne v vsakdanjem življenju. Stres, slab spanec, nizek nivo kisika v krvi, itd. Vse to so stvari, ki se lahko pojavijo pri prav vsakomur, tako zelo športno aktivnim, kot tudi tistim malo manj aktivnim. Največ lahko naredimo za svoje zdravje tako, da sami poskrbimo zase. S funkcijami, ki jih omogoča ura pa lahko zelo pripomoremo k zdravju in splošnemu počutju samega sebe," je nad novo uro Huawei GT 2e navdušen prostovoljni gasilec Miha Pintar.

Huawei ura Promo Uporabno "Namen gasilstva ni zgolj reševanje, ampak tudi izobraževanje ljudi"

Huawei ura | Avtor: Huawei Huawei
Ura ga spremlja tako med delom kot tudi v prostem času. Izpostavlja pa, da morajo predvsem ljudje, ki delajo v fizično in psihično zahtevnih poklicih spremljati svoje telo. "Vsekakor uro priporočam vsem, ki so na kakršen koli način psiho-fizično izpostavljeni. Velikokrat je slab spanec oz. raven stresa povezana z delom, ampak se tega sploh ne zavedamo. Ura pa je odličen indikator, ki nam pove, kdaj je človek izpostavljen stresu, nihanju srčnega utripa, … Na podlagi tega pa lahko sam pri sebi ugotoviš, kje so tvoje šibke točke in kako jih odpraviti," izpostavlja prednosti ure Pintar.

Sorodne novice