Uporabno
51 ogledov

Free2move – najlažja pot do avtomobila

Free2move Free2move
Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move vam omogočata, da v nekaj enostavnih korakih najamete vozilo, ki ga potrebujete. Free2move bo v bodoče omogočal tudi, da na enem mestu dostopate do storitev souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo, rezervacij parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, upravljanje in souporabo voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju e-mobilnosti.

V Sloveniji je trenutno na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. V bodoče pa se bo Free2move razširil še na druge storitve in tako omogočal edinstven sistem novodobne mobilnosti.

Free2move omogoča enostaven dostop do vozila, saj so prek mobilne aplikacije ali spletne platforme storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so 100-odstotno digitalne.

Kako najhitreje in najlažje do avtomobila?

Free2move vam to omogoča v nekaj enostavnih korakih. Obiščite spletno strani www.free2move.si ali prenesite mobilni aplikacijo v trgovini Google play ali Apple store.

Prvi korak je registracija in kreiranje uporabniškega računa, nato izberete lokacijo, kjer želite prevzeti vaše vozilo, označite še čas prevzema in vračilo vozila in iskanje med pestro izbiro avtomobilov se začne. Ponudba vozil Free2move je raznolika in vsakemu omogoča, da najde tisto vozilo, ki ga potrebuje bodisi za vikend izlet s prijatelji, velik avto za smučanje z družino, mali avto za po mestu, terenca za v hribe bodisi limuzino za službeno pot.

Za uspešno dokončan najem vašega vozila pa bo poskrbel agent Free2move, pri katerem boste prevzeli in vrnili vozilo. Najboljše pa je, da lahko vozilo vrnete tudi pri drugem agentu Free2move.

Free2move | Avtor: Free2move Free2move

Trenutno je v voznem parku Free2move na voljo 120 vozil na 14 agentskih mestih po Sloveniji. Do konca leta 2023 bo v voznem parku na voljo več kot 500 vozil na 50 agentskih mestih.

Mobilna aplikacija Free2move pa omogoča še dodatno prednost, saj s pomočjo vklopljene lokacije omogoča funkcijo iskanja vozil, ki so v vaši bližini in na voljo v izbranem terminu. Pri vseh vozilih pa si lahko izberete tudi dodatno opremo kot so otroški stolček, zimske verige, vlečno kljuko in drugo opremo, ki jo potrebujete.

Free2move | Avtor: Free2move Free2move

Avto lahko tudi zavarujete tako v primeru mladega voznika kot tudi v primeru poškodb vozila. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi.  

Avto, ki ste ga najeli pa lahko kar trije vozniki vozite brez kakršnegakoli doplačila. S Free2move vožnja postane zabavna in enostavna – najamete avto, ko ga potrebujete, nato ga vrnete in ga ponovno najamete za svoje vsakodnevne aktivnosti, izlete, dopuste in drugo.

Free2move | Avtor: Free2move Free2move

Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, ki trenutno omogoča dostop do avtomobilskih znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors, Peugeot in Smart.

Free2move vam ponuja storitve jutrišnje mobilnosti in je rešitev za spremenjene navade ljudi in za vse tiste, ki razmišljate drugače.  Danes je prisoten že v 170 državah in ima več kot 1,2 milijona aktivnih uporabnikov, 400.000 vozil za najem, 500.000 parkirnih mest, 195.000 polnilnih mest in 600.000 poslovnih pogodb.

To je inovativna priložnost, da pridete do avtomobila po drugačni poti kot drugi, predvsem pa hitro in enostavno prek mobilne aplikacije ali spletne platforme, zato je Free2move danes vsekakor najlažja pot do avtomobila.

Obiščite spletno mesto Free2move.

Free2move je na voljo tudi kot mobilna aplikacija v trgovini Google play ali Apple store.

Sledite novostim na družbenih omrežjih Free2move Slovenija:

► Facebook

Instagram 

LinkedIN