Uporabno
1290 ogledov

Free2move – svet nove mobilnosti

Free2move Free2move
V Slovenijo je prišla nova platforma mobilnosti Free2move, ki ponuja edinstven nabor storitev mobilnosti in je namenjena tako zasebnih kot poslovnim uporabnikom.

Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move omogočata uporabnikom, da na enem mestu dostopajo do storitev najema vozil, souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo, rezervacij parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, upravljanje in souporaba voznega parka za poslovne namene ter svetovanje na področju e-mobilnosti.

V Sloveniji je trenutno na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca, v bodoče pa se bo Free2move širil tudi na ostale storitve mobilnosti, ki jih ponuja.

Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, ki trenutno omogoča dostop do avtomobilskih znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors, Peugeot in Smart. Trenutno je v voznem parku Free2move na voljo 120 vozil na 14 agentskih mestih.

Free2move | Avtor: Free2move Free2move

Do konca leta 2023 bo v voznem parku na voljo več kot 500 vozil na 50 agentskih mestih po Sloveniji.

Tako kot se spreminja avtomobilska industrija se spreminjajo tudi navade ljudi. Free2move deluje kot center mobilnosti, ki se s svojo ponudbo prilagaja različnim potrebam svojih uporabnikov. Zagotavlja dostopne in inovativne storitve, ki so namenjene izboljšanju vsakodnevnega življenja. Poenostavlja mobilnost v najširšem pomenu besede in na enem mestu združuje različne storitve.

Free2move omogoča enostaven dostop do vozila, saj so prek mobilne aplikacije ali spletne platforme storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so 100-odstotno digitalne.

Free2move | Avtor: Free2move Free2move

Free2move je danes vsekakor najlažja in najhitrejša pot do avtomobila, ki omogoča, da si lahko v kateremkoli trenutku uporabnik izberete avto, ki ustreza njegovim potrebam, pa naj bo vožnja po mestu ali pa izlet, dopust in podobno.

Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move v nekaj enostavnih korakih omogočata rezervacijo vozila ter dostop do drugih storitev, ki jih bo v prihodnosti omogočal Free2move.

Proces rezervacije in uporabe tako mobilne aplikacije kot spletne platforme je hiter in enostaven, uporabnikom pa so na voljo izključno nova in redno vzdrževana vozila, ki jih lahko izberejo v nekaj enostavnih korakih. Po uspešno opravljeni prijavi si izberejo lokacijo, čas najema in vozilo. Rezervacijo pa lahko opravijo tudi fizično pri agentu Free2move.

Free2move | Avtor: Free2move Free2move

Danes je Free2move prisoten v 170 državah in ima več kot 1,2 milijona aktivnih uporabnikov, 400.000 vozil za najem, 500.000 parkirnih mest, 195.000 polnilnih mest in 600.000 poslovnih pogodb. Ponuja inovativno priložnost, da uporabniki pridejo do avtomobila po drugačni poti kot drugi, predvsem pa hitro in enostavno prek mobilne aplikacije ali spletne platforme.

Free2move: »Izberi. Vozi. Prihrani.«

Free2move | Avtor: Free2move Free2move

Obiščite spletno stran Free2move.

Free2move je na voljo tudi kot mobilna aplikacija v trgovini Google play ali Apple store.

Sledite novostim na družbenih omrežjih Free2move Slovenija:

Facebook

Instagram

LinkedIn