Uporabno
4538 ogledov

Javni uslužbenci in ostale stranke Modre, izkoristite brezplačno storitev e.Modra.si

e.Modra.si Profimedia
Če ste eden od 288.000 varčevalcev za dodatno pokojnino pri Modri zavarovalnici, izkoristite vse prednosti storitve e.Modra.si.

Zaposleni v zdravstvu, šolstvu, na ministrstvih ali na kakšnem drugem delovnem mestu v javnem sektorju, so vključeni v dodatno pokojninsko zavarovanje pri Modri. Mesečno premijo v dodatno pokojninsko zavarovanje svojim zaposlenim plačujejo tudi številna ostala slovenska podjetja.

Tukaj lahko preverite, ali ste vključeni v dodatno pokojninsko zavarovanje pri Modri. Tukaj pa ga lahko sklenete in si zagotovite varno doživljenjsko mesečno rento.

Pri Modri zavarovalnici ugotavljajo, da večina njihovih varčevalcev sploh ne ve, koliko prihrankov imajo. Zato so kot odgovor na potrebe varčevalcev pripravili enostavno storitev e.Modra.si, ki prinaša številne prednosti.

Ves čas na dosegu klika

e.Modra.si | Avtor: e.Modra.si e.Modra.si
Storitev je brezplačna in varčevalcem na voljo 24 ur na dan ter vse dni v tednu. Poleg tega je storitev res pregledna in lično oblikovana.

Informacije so zdaj ves čas na voljo le klik stran. 

Preko portala e.Modra.si lahko iz udobja vašega doma spremljate vplačila in rast prihrankov, ki vam bodo na voljo po upokojitvi, urejate lahko individualna vplačila, višino premije, menjate podsklade.

"Na e.Modra.si lahko menjate in določate tudi upravičence za primer smrti. Te sicer določite že v začetku varčevanja v pokojninskem skladu, nato pa jih lahko skozi obdobje varčevanja po želji kadarkoli spreminjate," pojasnjuje Mojca Trkman iz Modre zavarovalnice. To storite enostavno in hitro preko spletne storitve e.Modra.si, kjer imate za to pripravljen elektronski obrazec, ki ga le izpolnite in ob oddaji digitalno podpišete.

"Če digitalnega podpisa nimate, lahko kljub temu vstopite v e.Modra.si, kjer vas čakajo tudi na enem mestu zbrani obrazci v docx obliki, ki jih lahko izpolnite, natisnete in nato podpisane skenirane pošljete nazaj preko varnega kanala - e.Modra.si," dodaja. 

S storitvijo e.Modra.si lahko izdelate osebne izračune in imate vpogled v predvideno višino rente po upokojitvi in višino davčne olajšave, ki vam pripada s tovrstnim varčevanjem.

Z Modro komunicirajte prek e.Modra.si

Če zaradi različnih življenjskih okoliščin nekaj časa ne morete plačevati mesečne premije, lahko preko storitve e.Modra.si uredite mirovanje. Varčevanje v pokojninskem skladu je zelo prilagodljivo. Brez dodatnih stroškov lahko vaša zavarovalna polica miruje toliko časa, dokler ne boste ponovno zmogli vplačevati. Mirovanje časovno ni omejeno. Vaša privarčevana sredstva se tudi v času mirovanja plemenitijo skladno z donosi, ki jih v tem času pokojninski sklad dosega.

Na e.Modra.si lahko menjate tudi podsklade. Menjava podsklada, v katerem želite varčevati, je vaša osebna odločitev, ki jo lahko enkrat letno spremenite in zamenjate podsklad. Edina omejitev pri tem je vaša starost, saj so podskladi s svojo naložbeno politiko prilagojeni določeni starostni skupini.

Podsklad lahko zamenjate samo za tekočo premijo, ali pa med podskladi prenašate tudi že privarčevana sredstva. Za oddajo digitalnega obrazca potrebujetei digitalno potrdilo, na voljo pa so vam tudi obrazci za tisk v docx obliki.

Sklepate lahko tudi druga zavarovanja

Storitev e.Modra.si nudi tudi pregled vseh dokumentov povezanih z varčevanjem in je varen kanal za komuniciranje z Modro zavarovalnico, kjer lahko sklepate tudi druga zavarovanja.

"Poleg varčevanja za dodatno pokojnino imamo trenutno za vse naše varčevalce na voljo še posebno ponudbo zavarovanja za primer nezgodne smrti," pravi Mojca Trkman in dodaja, da lahko sklenete 10.000 evrov zavarovalnega kritja za samo 5,43 evrov na leto. Ponudbo lahko najdete na e.Modra.si.

Pri Modri pa lahko sklenete tudi zavarovanje pravne zaščite partnerske zavarovalnice ARAG, ki je eden izmed vodilnih ponudnikov zavarovanja pravne zaščite na svetu.

"S sklenitvijo zavarovanja pravne zaščite se lahko zavarujete pred odvetniškimi in drugimi sodni stroški, ki posamezniku pogosto predstavljajo veliko finančno breme. V primeru potrebe po odvetniških storitvah vam bo zavarovalnica ARAG lahko priskrbela pravnega strokovnjaka, hkrati pa bo poskrbljeno tudi za vašo finančno varnost, saj riziko visokih odvetniških in sodnih stroškov namesto vas prevzame zavarovalnica," opisuje Mojca Trkman. Več o ponudbi boste našli tukaj.

e.Modra.si | Avtor: Profimedia Profimedia

Kako se lahko registriram, če sem varčevalec Modre

Če še niste opravili prve registracije na e.Modra.si, lahko na tej povezavi zaprosite za prvo identifikacijsko kodo, ki jo prejmete na domači naslov. V brezplačno storitev se lahko registrirajo samo varčevalci pri Modri.

1. Vstopite na e.Modra.si.

2. Vnesite svojo EMŠO številko, nato vas bo sistem usmerjal do zaključka registracije.

3. Po vnosu identifikacijske kode, boste na vpisani e-naslov prejeli sporočilo, ki bo veljavno 24 ur.

4. Nato boste potrdili povezavo v sporočilu, določili svoje geslo in vstopili na e.Modra.si

Za vse dodatne informacije obiščite spletno stran Modre zavarovalnice ali pokličete svetovalce na brezplačno telefonsko številko: 080 23 45.