Uporabno
5352 ogledov

Nagradna igra: slovenski LEONE sladoledi praznujejo 30 let!

LEONE LEONE
Iz garaže v svet - priljubljeni ajdovski sladoledi LEONE to poletje praznujejo že 30 let! Leta 1991 je namreč Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates! Danes pa LEONE najdemo v zamrzovalnikih širom Slovenije, z njihovimi sladoledi pa se radi sladkajo tudi na največjih svetovnih trgih!

Nazdravimo visokemu jubileju skupaj, z najljubšim LEONE loncem sladoleda v roki! Preberi si spodaj več o LEONE in veliki sladoledni nagradni igri!

Zajemi življenje s polno žlico novega sladoleda v loncu Brownie & lešnik

Kot se spodobi za vedno inovativno podjetje, visoki jubilej pri LEONE praznujejo z novim sladolednim loncem - Nuts About Freedom z okusom lešnika, v njem pa poleg hrustljavih lešnikov najdemo tudi koščke brownieja, razkošno prelite s plastjo čokolado. Novi lonec dopolnjuje že dobro znano četverico sladoledov - Time To Chill z okusom pomaranče, mandlja in čokolade, Home is where the Cookie is z okusom vanilje in velikimi koščki piškotov, On Top of the World z okusom borovnice in maskarponeja ter Hey Honey, let’s spice it up z okusom vanilje in dodatkom kardamoma. Prav vsi ti sladoledi se ponašajo z inovativnimi kombinacijami okusov in velikimi koščki, nekateri od njih pa so tudi v slastnih plasteh. Edini na trgu!

LEONE | Avtor: LEONE LEONE

LEONE sladoledi se ponašajo z inovativnimi kombinacijami okusov in velikimi koščki, nekateri od njih pa so tudi v slastnih plasteh. Edini na trgu! Več o nagradni igri si preberi spodaj.


V čevlje slovenskega inovatorja stopil Domen Valič

Življenje ni potica. Življenje je … sladoled! Vam zveni znano? To so besede, ki to poletje prek televizijskih ekranov spodbujajo Slovence, da spet začnemo sanjati. Tako kot leta 1991, v času osamosvojitve. Tokrat v roki s sladoledi LEONE!

V novem oglasu Incom LEONE predstavlja zgodbo nastanka LEONE, priljubljene slovenske blagovne znamke. Tako kot je osamosvojitev Slovenije spodbudila Slovence, da sanjajo, se je tudi mladi Andrej Slokar, ustanovitelj podjetja, odločil sanje vzeti v roke. V svoji skromni garaži sredi Ajdovščine se je tako odločil ustvariti vrhunski sladoled!

V čevlje inovatorja je stopil znani slovenski igralec Domen Valič, zgodbo oglasa pa mojstrsko zaokrožuje napev znane slovenske pesmi, Tih deževen dan!

LEONE | Avtor: LEONE LEONE

Leta 1991 je Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates!


Incom LEONE vsak dan proizvede več kot 2,5 milijonov sladoledov

Življenje bi bilo dolgočasno brez drobnih užitkov, Incom LEONE pa izdeluje najbolj navihane in najbolj razburljive sladolede, ki imajo okus kakor sreča. Za uresničitev vseh sladolednih idej skrbi imenitna ekipa visoko usposobljenih domačih strokovnjakov. Podjetje Incom LEONE je znano po svetu po inovativnosti, tehnični dovršenosti in hitrosti, sladolede LEONE pa najdemo tako v celotni Evropi kot tudi na Kitajskem. Preprosto rečeno - LEONE nenehno preseneča z domiselnimi sladoledi, ki zagotavljajo božansko razvajanje za vse, ki cenijo igro sladolednih okusov, harmonijo nebeških prelivov in hrustljanje čokolade.

Sodeluj v veliki LEONE sladoledni nagradni igri!

To poletje praznujemo vsi. Z LEONE loncem v roki nazdravi s prijatelji ali družino in sodeluj v veliki sladoledni nagradni igri!

Kakšne so nagrade? Pričakuj nepričakovano!

VELIKA NAGRADA

1x 7 dni z luksuznim avtodomom

TEDENSKE NAGRADE - 5 DOŽIVETIJ!

1x polet z balonom
1x romantična večerja
1x vikend v počitniškem naselju Nebesa
1x razvajanje v Thalasso spa
1x lov na skriti zaklad v Vipavski dolini

V času nagradne igre pa LEONE podeljuje tudi kar 30 poletnih zalog sladoleda!

Kako do nagrad?

1. Kupi svoj najljubši LEONE lonec (vsaj enega ali več!).
2. Pošlji SMS z besedo LEONE30LET in številko računa, iz katerega je razviden nakup vsaj enega LEONE sladolednega lonca (npr. LEONE30LET 123456) na 3131.

S sodelovanjem v nagradni najhitrejši prejmejo darilo: jubilejno LEONE žlico!

Ob svojem jubileju LEONE pripravlja posebno presenečenje - kupci LEONE loncev, ki bodo sodelovali v nagradni igri, bodo prejeli posebno jubilejno LEONE žlico! Verjemite nam na sladko besedo. Ta žlica si zasluži posebno mesto v vaših predalnikih (in sladkih ustih!). Nagradna igra traja od 15.6. do 15.8.2021, več o pogojih sodelovanja v nagradni igri pa si lahko prebereš na 30let.leone.si.

Spremljaj LEONE na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na njihovem spletnem mestu

LEONE | Avtor: LEONE LEONE

LEONE, Superbrand znamka leta 2021!

Podjetje Incom LEONE, eden od najvplivnejših proizvajalcev sladoleda v regiji, je doma v Ajdovščini v Vipavski dolini, svoje sladolede pa izvažajo v več kot 43 držav po vsem svetu. LEONE sladoledi so prejemniki številnih nagrad, med njimi tudi nagrade DLG - Zlate medalje Kmetijskega združenja Nemčije in nagrade britanskega Združenja za zmrznjeno prehrano v produktni inovaciji. Inovativnost in vrhunskost LEONE so v letu 2021 nagradili tudi potrošniki in različni strokovnjaki. LEONE so okitili s prestižnim nazivom Superbrand znamke za leto 2021, njihove oboževane sladoledne vrtnice Rose Cones pa so si prislužile naziv izbranega produkta leta 2021.

LEONE | Avtor: LEONE LEONE

30 let sladkih trenutkov LEONE praznuje z novim sladoledom Nuts About Freedom z okusom lešnika, v njem pa najdemo tudi koščke brownieja, razkošno prelite s čokolado. Sanjsko? Z LEONE sanje postanejo sladka resničnost!