Uporabno
1891 ogledov

Naporni dnevi? Poznamo rešitev: Pomladni wellness oddih

Thermana Laško Thermana Laško
Vrelci termalne vode, zelena okolica, wellness razvajanja – vse, kar potrebujete, da odmislite skrbi, delo in obveznosti.
1/10
Thermana Laško

Dnevi so lahko resnično naporni. Krmarjenje med službenimi ali številnimi drugimi obveznostmi je lahko zelo izčrpavajoče. In tako kot na svoj urnik redno vnašamo delovne obveznosti, je nujno potrebno, da pravočasno – preden nas v to prisili naše telo, načrtujemo tudi počitek.

Morda sodite med tiste, ki obožujete ležerni oddih. Takrat se izklopi budilka, ugasne mobilnik. Takrat si privoščite počitek in čas za regeneracijo. Po drugi strani si nekateri želimo aktivnejši oddih. Stres in skrbi najlaže odmislimo, če svoje misli zamotimo z nečim zanimivim – novimi doživetji, spoznavanjem novih krajev in ljudi.

Ne glede na to, v katero skupino se uvrščate, je Thermana Laško prava izbira za vaš oddih.

Laško je majhno mestece z močno razvito pivovarsko, termalno in čebelarsko dediščino.

In je kraj, kjer najdete Thermano Laško - nadvse priljubljeno dopustniško točko, ki ponuja vrsto doživetij. Na vrhu seznama »top doživetij« v Thermani je vsekakor kopanje pod edinstveno stekleno kupolo, pod katero je moč najti številne vodne užitke in doživetja. Je pa Thermana Laško še mnogo več kot to.

Thermana Laško | Avtor: Thermana Laško Thermana Laško

V Thermani Laško imajo na voljo raznovrstne pakete za oddih. Med najbolj priljubljenimi so družinski paketi, v katerih bo uživala celotna družina, in romantični paketi za oddih v dvoje. 

Nekaj sproščujočih namigov za ležerne …

Obiščite tematske savne, ki govorijo zgodbe Laškega. Naj vas navduši parna savna v obliki kotla za varjenje piva ali finska savna, zgrajena v obliki kozjanske hiše.

Okrepite imunsko odpornost v solni sobi, kjer vdihovanje solnega aerosola poskrbi za krepkejši imunski sistem ter globoko sprostitev.

Ne spreglejte pestre ponudbe wellness storitev. Na voljo so tajske masaže, ayurvedski tretmaji, številne nege telesa in obraza ter hišne masaže, ki so jih za vaše dobro počutje ustvarili Thermanini wellness terapevti.

Thermana Laško | Avtor: Thermana Laško Thermana Laško

Obisk savn Thermane Laško v pomladnem času prispeva k razstrupljanju in regeneraciji. 

Kam se lahko podajo »ta aktivni«?

Ko se naužijemo vodnih vragolij, whirpoolov, divjih rek in wellness užitkov, je čas, da se odpravimo ven. Na svež zrak, v bujno zeleno in gozdov polno okolico hotelov.

Sama destinacija ponuja paleto ležernih sprehajalnih in aktivnih pohodniških poti. Pohodniški navdušenci, obvezno se podajte na Hum – streho Laškega. Ob poti boste srečali prijazne domačine, na vrhu pa uživali v posebni vetrni harfi in božanskih razgledih.

Tudi kolo je odličen način za spoznavanje Laškega in njegovih kolesarskih poti. Odpravite se na kolesarski potep po prebujajoči se naravi. Z lastnim ali izposojenim kolesom (tudi električnim!) lahko odkolesarite v mesto celjskih knezov ali pa odkrivate kolesarske poti po podeželju. S kolesom se lahko zapeljete tudi na piknik izlet z Laško košarico.

Thermana Laško | Avtor: www.lasko.info www.lasko.info

Okolica Laškeg ponuja možnosti za aktiven oddih. Ne glede na to, ali ste pohodniško ali bolj sprehajalno naravnani, v Laškem boste definitivno našli primerne površine zase. 

Za popolne družinske počitnice …

Thermana Laško je odlična lokacija za družinski oddih. Poleg vodnih doživetij, med katerimi bo uživala vsa družine, je tukaj še pestra družinska animacija in seveda otroški wellness, na katerega se lahko otroci odpravijo v družbi staršev. Za mamico ali očka masaža hrbta, za otroka pa omamno dišeča čokoladna masaža.

Za romantike …

Naj živi romantika! In kako jo bolje doživeti kot s paketom Romantični oddih v dvoje, ki prinaša številne wellness in kulinarične poudarke. V programu že všteta večerja pri enem najboljših slovenskih chefov Marku Pavčniku v restavraciji Pavus na gradu Laško. Prav tako v ceno že vključena penina, romantična kopel, zajtrk v sobi …

Ponudba Thermane Laško je pestra, barvita in raznolika. In kliče vas, da jo spoznate. Preverite ponudbo na www.thermana.si in rezervirajte svoj krepko zaslužen pomladni oddih.
Thermana Laško | Avtor: Thermana Laško Thermana Laško
 Romantični oddih v dvoje je program, v ceno katerega so vključeni številni kulinarični in wellness poudarki, tudi romantična kopel.