Uporabno
1492 ogledov

Preživite na svežem zraku kar NAJVEČ časa

Pomlad, narava, sonce, sreča Profimedia
Zdaj nas nič več ne ustavi! Da se ne bi odzvali na klic narave, namreč. S soncem obsijana in vsa cvetoča je preprosto preveč vabljiva, da bi ostajali doma. Za vsakim vogalom nas lahko čaka novo, nepozabno doživetje.

1. Raziskujmo skrite kotičke

Izkoristite proste trenutke za raziskovanje novih kotičkov. Ne le za vikende, z daljšimi, sončnimi dnevi se nam priložnosti nudijo vsak dan. Slovenija premore toliko prečudovitih krajev, toliko raznolikosti, da idej nikoli ne zmanjka. Uživajte v neokrnjeni naravi, v prečudovitih, dih jemajočih razgledih, zanimivih mestih in seveda za trajni spomin vse vestno beležite s svojimi mobilnimi napravami.

Otrok, gibanje, narava | Avtor: Profimedia Profimedia

2. Šport v naravi

Športni parki in druge zelene površine so postali pravo mravljišče rekreativcev – pridružite se jim tudi vi. Če zima še dovoli malce več lenarjenja, spomladi ni nobenih izgovorov več. Sami, v dvoje, v skupinah, ni pomembno, pomembno je, da se gibamo in se naužijemo svežega zraka. Dejstvo je, da bo poletje vsak hip tu, rekreacija na prostem pa ne bo blagodejno vplivala le na vaše telo, ampak tudi na vaš um, kar je v današnjih časih izjemnega pomena.

Tek, rekreacija, šport, narava | Avtor: Profimedia Profimedia

3. Super hitro omrežje in neomejen prenos podatkov

Bodite vseeno vseskozi v stiku s svojimi najbližjimi, delite z njimi svoje podvige in prečudovite posnetke. To boste lahko storili le, če bo vaš internet deloval brezhibno ter seveda – hitro. In dokazano najhitrejše omrežje 5G (in fiksno omrežje) v Sloveniji ima Telemach. To so pokazali rezultati preizkusov pomočjo aplikacije Ookla Speedtest®, ki so jih med 1. julijem in 31. decembrom 2021 v Slovenji opravili Telemachovi uporabniki. In ne le to, kar dva Telemachova mobilna paketa, ŠE VEČ in NAJVEČ, se lahko pohvalita s popolnoma neomejenim prenosom podatkov, tako da za vašo komunikacijo ni prav nobenih meja.

5g | Avtor: Profimedia Profimedia