Uporabno
4961 ogledov

Pripravite se na Črni petek

darila vrečke Profimedias
Kitajski spletni prodajalec GearBest vse do 26. novembra vabi k nakupom z izjemnimi popusti in ponudbami.

Enajstega novembra na Kitajskem obeležujejo Dan samskih, ta isti dan pa se je v zadnjih letih uveljavil kot kitajski Črni petek oz. Nakupovalni festival. Kitajski spletni prodajalec GearBest je kitajski Črni petek obeležil z izjemnimi popusti in ugodnostmi, ki so jih lahko uživali kupci iz vsega sveta.

GearBest pa za svoje stranke pripravlja še en velik festival nizkih cen, in sicer v sklopu Črnega petka – dneva nizkih cen, ki ga v ZDA vsako leto obeležujejo en dan po Dnevu zahvalnosti (letos 23. november) . Črni petek je v zadnjih letih svojo pot našel tudi v Slovenijo, predvsem prek večjih tujih spletnih trgovin.

Tako bo Gearbest obeležil Črni petek

Poleg znižanih cen, bo GearBest svojim kupcem nudil dodatne možnosti varčevanja. Namesto "dežja" kuponov, ki je bil kupcem na voljo v okviru 11. 11., bodo kupci sedaj lahko sodelovali v nagradni igri "kolo sreče", kjer bodo lahko osvojili kupone za najbolj priljubljene izdelke (mdr. mi 8 telefone, 3D tiskalnike in električne zobne ščetke). Vsak kupec bo lahko enkrat na dan zavrtel "kolo sreče". Dodatno bodo kupcem štirikrat na dan na voljo dodatni kuponi z omejeno veljavnostjo.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Zaradi velike priljubljenosti bodo na voljo tudi spet t. i. "lucky bags" (vrečke sreče), ki jih je GearBest ponujal tudi med akcijskimi dnevi 11. 11. Vrečke sreče so na voljo po različnih cenah, v njih pa se poleg enega vnaprej znanega izdelka skriva več presenečenj. Ponovno pa bodo na voljo tudi paketne ponudbe, trije izdelki za 9,99 dolarjev in trije izdelki za 49 dolarjev.

Zahvaljujoč posebni ponudbi bodo izredno ugodna tudi prednaročila, saj bo GearBest vaš depozit, ki ga boste plačali ob naročilu, podvojil ali celo potrojil. Dodatna prednost je, da bo vaše naročilo prvo odposlano.

Posebne ponudbe, ki jih ne zamudite

Že razmišljate o božičnih in novoletnih darilih? GearBest ponuja širok izbor elektronskih pripomočkov, ki jih bodo vaši najbližji in prijatelji izredno veseli. Poleg pametnih telefonov, digitalnih ur in drugih pripomočkov, lahko na GearBestu najdete tudi najboljše elektronske pomagače za opravljanje domačih opravil.

Med najbolj priljubljene štejejo Roborock S50, eden trenutno najboljših robotskih sesalnikov, ki ga bo možno kupiti po izjemno ugodni ceni 349,99 dolarjev, pametna stropna svetilka Xiaomi Yeelight s petimi programi za urejanje svetlobe in temperature luči, in robotski čistilec oken Alfawise S60, ki vam bo privarčeval veliko časa in ga boste lahko kupili po ugodni ceni 119,99 dolarjev.

1/3
GearBest

 

Po izredno ugodnih cenah, pa bodo na GearBestu na voljo tudi tablice, pametni telefoni, spominske kartice in podobno. Sledi izbor nekaj norih ponudb:

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Hitra dostava brez skritih stroškov

GearBest naročila dostavlja tako iz svojih skladišč na Kitajskem in v Hongkongu (Priority Line EU Mail bo na vašem naslovu v 14 dneh), kot iz evropskih skladišč, kjer lahko izberete vam najbolj ugodni in najcenejši način dostave (dostava v treh do petih dneh). V primeru, da se odločite za dostavo iz tretjih držav, ima GearBest pripravljeno tudi možnost nadomestila za carinske dajatve.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Sorodne novice