Uporabno
1375 ogledov

Rešitev za mrzla stopala je tu!

Štumfki www.stumfki.com

Če v zimskem času še niste preizkusili volnenih nogavic, je zdaj čas, da to spremenite.

V hladnem in mokrem vremenu  bombažne nogavice preprosto niso kos razmeram. Ko bombaž pride v stik z vlago, izgubi vse izolacijske lastnosti in takrat je vseeno, kako topli so vaši zimski čevlji. Na koncu boste imeli hladne, vlažne noge, česar pa si zagotovo ne želite.

Štumfki | Avtor: www.stumfki.com www.stumfki.com

Prava izbira so tanke volnene nogavice, primerne za vsak čevelj.  Volna ima pred bombažem več edinstvenih prednosti, zaradi česar je to tkanina, ki bi jo morali izbrati za zimo.

Za razliko od bombaža je volna odličen izolator. Ko je hladno, ostanejo vaše noge v volnenih nogavicah tople. Prav tako lahko absorbira veliko več  vlage kot bombaž. Zadrži lahko tretjino svoje teže v  vlagi še preden postane mokra,  kar je kot nalašč za noge, ki se rade potijo ali pridejo kako drugače v stik z vlago. In ne samo to, volna se tudi suši veliko hitreje kot bombaž.

Volnena vlakna imajo tudi antibakterijske lastnosti in so zato odporna na različne vonjave.

Štumfki | Avtor: www.stumfki.com www.stumfki.com

Nogavice z mešanico volne in drugega materiala, npr. bombaža ali najlona omogočajo nogavici, da je bolj vzdržljiva pri samem pranju in tudi preprečujejo srbečico.

V hladnih zimskih dneh pa ne pridejo v poštev le volnene nogavice ampak so odlična izbira tudi tople podložene nogavice, ki jih zaradi nedrsečega podplata lahko obujete namesto copat.  Poleg tega pa so lahko odlična izbira za božično darilo. Najrazličnejše vzorce in barve si lahko ogledate tukaj.

Za vse, ki pa vas moti elastika, so prava izbira nogavice brez elastike, pravi prodajni hit letošnjega leta. Poleg običajne debeline, lahko pri Stumfki.com najdete tudi termo nogavice in dokolenke brez elastike.

Ni treba, da vas celo zimo zebe v noge. Izberite volnene ali termo nogavice in stopala vam bodo hvaležna.

Štumfki Promo Uporabno Vas nogavice režejo v noge? Rešitev so nogavice brez elastike