Uporabno
2389 ogledov

Ta priljubljena franšiza se vrača v kinematografe

grozljivka Profimedia
Od 13. januarja naprej si lahko v kinematografih pogledate nov del priljubljene grozljivke.

V kinematografe se je vrnil novi del grozljive franšize, ki spremlja mlado žensko, ki se vrača v svoje domače mesto, da bi ugotovila, kdo je odgovoren za številne umore.

V svojih ikoničnih vlogah se vračajo Neve Campbell (kot Sidney Prescott), Courteney Cox (kot Gale Weathers) in David Arquette (kot Dewey Riley), v novem delu, ki sledi dogodkom iz četrtega dela, pa se pridružijo igralci Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown in Sonia Ammar.Film sta režirala Matt Bettinelli-Olpin in Tyler Gillett, scenarij pa napisala James Vanderbilt in Guy Busick.

Premierne projekcije se bodo odvrtele v ljubljanskem Koloseju, na Horror Nightu v Cineplexx centrih, na Royal Night of Horror v Mariboxu, v kinu Odeon in drugih izbranih kinematografih.

O zgodbi

Petindvajset let po nizu brutalnih umorov v tihem mestu Woodsboro si je novi morilec nadel masko in pričel napadati skupino najstnikov, da bi obudil skrivnosti iz smrtonosne preteklosti mesta. Zgodba novega dela spremlja mlado žensko, ki se vrača v svoj rodni kraj, kjer pa ugotovi, da so grozljivi  umori povezani z razvpitim zamaskiranim serijskim morilcem.   

IGRALSKA ZASEDBA: Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, Courteney Cox, David Arquette in Neve Campbell REŽIJA: Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett

SCENARIJ: James Vanderbilt & Guy Busick

PO KARAKTERJIH: Kevin Williamson

PRODUCENTI: William Sherak, James Vanderbilt, Paul Neinstein

IZVRŠNI PRODUCENTI: Kevin Williamson, Chad Villella, Gary Barber, Peter Oillataguerre, Ron Lynch, Cathy Konrad, Marianne Maddalena

ŽANR: grozljivka

Sorodne novice