Uporabno
19577 ogledov

Te zanima huda plača, krajši delovnik in polna pokojnina?

Hofer Hofer
Pri znanem trgovcu iščejo okrepitve. Kljub koroni in številnim omejitvam je delo v trgovski panogi tudi v poletnem času, ko je sicer v nekaterih panogah bolj mirno, izjemno pestro. Tako smo izvedeli, da tudi znani diskonter išče nove sodelavke in sodelavce za več svojih trgovin po Sloveniji. Kandidati nemudoma prejmejo zaposlitev za nedoločen čas.

Če iščeš službo s krajšim delovnim časom in zanesljivega ter odgovornega delodajalca, si sedaj na potezi ti. Kot vemo, sodelavke in sodelavci v prodaji podjetja HOFER že vse od vstopa na slovenski trg prejemajo nadpovprečno visoko plačilo v trgovski panogi.

Iščejo prav tebe?

Hitro na povezavi poglej, kaj ponuja diskonter in ugotovi, ali iščejo prav tebe. 

Hofer | Avtor: Hofer Hofer

Četrtino krajši delovnik, a za četrtino višje plačilo

Pri trgovcu zaposleni v prodaji za delo 30 ur/teden v najvišjem plačilnem razredu prejme plačilo 1284 evrov bruto, kar za 25,4 % presega slovensko minimalno plačo za 40 ur/teden. Če pogledamo še bolj podrobneje, to pomeni, da HOFERjeva prodajalka ali prodajalec za četrtino krajši delavnik prejme četrtino višje plačilo kot večina njihovih kolegov v trgovinski branži, ki delajo polni delovni čas. Prodajalke in prodajalci za 40 ur/teden v najvišjem plačilnem razredu prejmejo 1712 evrov bruto, s čimer njihovo plačilo slovensko minimalno plačo presega za kar 67 %.
 

Hofer | Avtor: Hofer Hofer

Krajši delovni čas, pravice zaposlitve za polni delovni čas

Trgovec je septembra 2020 uvedel izjemno novost na področju zaposlovanja; zaposlitveni model »HOFER (po)polni delovni čas«, o čemer smo pisali tudi pri Žurnalu. Novi zaposlitveni model združuje prednosti zaposlitve za polni delovni čas in hkrati ohranja krajšo delovno obveznost. To pomeni, da v povprečju sodelavke in sodelavci v prodaji in logistiki na teden delajo 10 ur manj, vseeno pa jim pripadajo vse socialne pravice polnega delovnega časa. Po uspešno zaključenem testnem obdobju so z letom 2021 zaposlitev za polni delovni čas ponudili vsem zaposlenim v prodaji in logistiki, ki so pri podjetju aktivno vsaj dve leti, trenutno je v HOFER (po)polni delovni čas vključenih že več kot 1000 sodelavk in sodelavcev.

HOFER (po)popolni delovni čas prinaša še številne druge ugodnosti

In sicer naslednje:

  • polni regres v višini 1700 evrov,
  • najvišje zakonsko določeno nadomestilo za prehrano (6,12 evrov/dan),
  • maksimalno neobdavčeno povračilo stroškov za prevoz na delo (0,18 evrov/km),
  • decembrsko izplačilo nagrade za poslovno uspešnost v znesku 240 evrov bruto, dodatno pa HOFER zaposlenim vplačuje tudi v drugi steber pokojninskega zavarovanja.

Hofer | Avtor: Hofer Hofer

Hitra prijava prek spleta

Če bi se pridružil že več kot 1400 sodelavkam in sodelavcem v 89 trgovinah HOFER po Sloveniji, le pogumno. Za prijavo na delovno mesto enostavno na HOFERjev spletni portal kariera.hofer.si