Uporabno
4027 ogledov

Bliža se tehnološka konferenca

12 Tehnološka konferenca o vzdrževanju motornih vozil.
1/12
GMT
Dokler bodo obstajala prevozna sredstva, ne glede na pogonske vire, pa tudi če bodo letela, jih bo treba vzdrževati in servisirati. Silovitemu napredku na področju razvoja avtomobilskih sistemov in pogonov morajo z enakim tempom slediti tudi stroka, profesorji strokovnih šol in študentje.

Ponosni smo, da tudi letos nadaljujemo z več kot desetletno tradicijo organizacije Tehnološke konference. Na že 13. Tehnološki konferenci, ki bo 26. in 27. januarja, bomo ponovno povezali stroko iz vse Slovenije s strokovnjaki vodilnih korporacij na področju avtoservisiranja.

PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ

Pričakujete lahko predavanja s praktičnimi prikazi, na katerih vam bodo strokovnjaki z različnih področij v Termah Vivat odgovorili na vaša vprašanja o težavah servisiranja vozil v sedanjosti in prihodnosti. V odprtih razpravah boste imeli priložnost za pridobivanje odgovorov na vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu.

 | Avtor: GMT GMT

GMT promo Promo Oglaševanje Kakšna znanja danes in v prihodnosti potrebuje sodoben mehanik?

Z zavedanjem, da je vse teoretično znanje vredno le toliko, kolikor je uporabno v praksi od najmanjših do največjih avtomehaničnih delavnic na svetu, bo dogodek podkrepljen s praktičnimi prikazi v profesionalno opremljeni delavnici Avto akademije, kjer boste obiskovalci videli sam potek dela in v praksi uporabne prijeme. Ob tej priložnosti Vam želimo pokazati tudi Avto akademijo in naše prostore.

Letošnji program bo še posebej bogat. Teme 13. Tehnološke konference so skrbno izbrane iz sklopov vozil, ki so bili v zadnjem zelo kratkem obdobju deležni velikega tehnološkega napredka in nakazujejo tudi razvoj vozil v prihodnosti. Posebno pozornost bomo namenili asistenčnim sistemom, najnovejši tehnologiji svetlobnih teles v vozilih, zniževanju porabe in škodljivih emisij motorjev z uporabo plina LPG ali CNG, posebnostim električnih klimatskih sistemov in zahtevam novodobnih vozil pri oskrbi z električno energijo.

 | Avtor: GMT GMT

12 Tehnološka konferenca o vzdrževanju motornih vozil. Kaj nas čaka? Avto Mehaniki in vozniki pred velikimi spremembami

Dvodnevni dogodek ni namenjen le izpopolnjevanju znanja, ampak tudi druženju in novim poznanstvom. Spremljevalke oziroma spremljevalci se bodo lahko v času strokovnih izobraževanj sami izobrazili o kulinaričnih specialitetah. Organiziramo ogled Radgonskih kleti in obisk oljarne z degustacijo vin in jedilnih olj. Za dodatno sproščanje bo poskrbela termalna voda iz vrelcev Term Vivat. Poskrbeli bomo tudi za večerno druženje ob večerji in ob zvokih skupine Weekend Band.

Več informacij in program dogajanja 13. Tehnološke konference najdete v prijavnici, ki jo najdete na uradni spletni strani Tehnološke konference.

 | Avtor: GMT GMT

Lučka na armaturni plošči Mehanik vam bo sporočil Avto Mehanik vam bo sporočil: Čez 500 km se bo okvaril motor

Število mest je omejeno, zato vas vljudno prosimo, da se na dogodek prijavite do vključno 16. januarja 2019.

Nekaj utrinkov iz lanske 12. Tehnološke konference, si lahko pogledate v priloženem videu.

Lep pozdrav in srečno na poti,
Ekipa GMT