Uporabno
1557 ogledov

Trgovina Xiaomi Store na stežaj odprla svoja vrata v Supernovi na Rudniku

Xiaomi Xiaomi
Vodilno tehnološko podjetje Xiaomi je navdušilo obiskovalce in občudovalce v svoji četrti trgovini Xiaomi Store v Sloveniji.

Ljubljana, 23. 4. 2022 – Trgovina Xiaomi Store je po Mariboru, Kopru in ljubljanskem Cityparku svoj prostor našla tudi v pritličju prenovljenega nakupovalnega centra Supernova Ljubljana, Rudnik. 

Odprtje četrte trgovine tehnološkega velikana je, kot se za takšen dosežek tudi spodobi, pospremila množica oboževalcev znamke Xiaomi in številni znani obrazi, med drugim tudi pevec Challe Salle, vplivnici Jasna Vale in Indira Ekić, ter drugi. 

Pomladni teden ta trenutek v trgovinah Xiaomi Store prinaša številna presenečenja, ki jih boste lahko našli tudi v trgovini na Rudniku. »Ponudba je res neverjetna. Xiaomi na enem mestu ponuja vse za sodoben način življenja. Ne samo, da so mi zelo všeč njihovi telefoni, resnično so me prepričali njihovi izdelki, predvsem zaradi vrhunske kvalitete za ugodno ceno. Všeč mi je njihov način razmišljanja, ki je, da naša življenja dela enostavnejša,« ob otvoritvi ni skrival navdušenja Challe Salle»Čisto vsak izdelek, ki sem ga uporabljal, me je navdušil. Sesalec, čistilec zraka in cvrtnik spremljajo moj vsak dan in so  poenostavili moje življenje,« pove. 

Xiaomi | Avtor: Xiaomi Xiaomi

Vplivnica Indira Ekić je z nami delila navdušenje nad trgovino: »V Xiaomi trgovini vedno najdem nekaj zase. Če ne zase, pa za svoje prijatelje. Izjemno širok nabor izdelkov, ki ga ponuja Xiaomi dela naš vsakdan manj zapleten in njihov način razmišljanja mi je izjemno všeč. Predvsem pa sem zaljubljena v njihovo belo-oranžno kombinacijo.« 

Xiaomi | Avtor: Xiaomi Xiaomi

Odprtje četrte trgovine je tako poželo veliko navdušenje, tako pri Xiaomijevih oboževalcih kot tudi pri številnih kupcih, ki so v trgovino na Rudniku vstopili prvič. 

Trgovina Xiaomi Store na Rudniku tako ponuja inovativne izdelke za izboljšanje življenjskega sloga v zaprtih prostorih, ne glede na to, ali so ti na poti v službo, za mizo ali si pripravljajo hiter obrok v kuhinji. S temi inovativnimi tehnologijami Xiaomi zagotavlja bolj priročen, učinkovit in zdrav življenjski slog vsakemu posamezniku. 

Indira Ekić, Challe Salle, Jasna Vale | Avtor: Xiaomi Xiaomi

»Xiaomi je ponosen na svoje izjemne rezultate, ki jih dosega po svetu. Jedro Xiaomijevega uspeha temelji na spoštovanju do uporabnikov, kar se kaže tudi v odličnih poslovnih rezultatih. V lanskem letu so namreč Xiaomijevi izdelki še bolj pritegnili svetovno pozornost. Globalne pošiljke pametnih telefonov Xiaomi so narasle za 30% na letni ravni in dosegle 190,3 milijona enot, kar je rekord. Po podatkih Canalysa so se leta 2021 Xiaomijeve pošiljke pametnih telefonov uvrstile na tretje mestu na svetu z rekordno visokim tržnim deležem, ki je znašal 14,1%. Zato verjamemo, da bo Xiaomi tudi v letošnjem letu z uporabo inovativne tehnologije svojim oboževalcem in kupcem ponujal še boljšo kakovost življenja, je povedal Andrzej Gladki, namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav.

Xiaomi | Avtor: Xiaomi Xiaomi

Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško, je poudaril, da Xiaomi v regiji hitro raste in nova trgovina v Sloveniji približuje različne naprave Xiaomija tako lokalnemu potrošniku kot širši populaciji. »Četrta trgovina Xiaomi Store v Sloveniji bo s kakovostnimi in inovativnimi pametnimi telefoni ter drugimi izdelki še naprej navduševala oboževalce Xiaomija. Hvala za našim uporabnikom za veliko podporo.«

Xiaomi | Avtor: xiaomi xiaomi

Novo odprto trgovino Xiaomi Store najdete v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana, Rudnik v pritličju.