Uporabno
191 ogledov

Več moči na žaru

Laserliner Laserliner
Laserliner predstavlja vznemirljive nove izdelke iz linije "BBQ & Outdoor" za sočno uživanje v mesu z žara.

Novi visokotehnološki pripomočki za popolne izkušnje pri peki na žaru

Laserliner predstavlja vznemirljive nove izdelke iz linije "BBQ & Outdoor" za sočno uživanje v mesu z žara.

Zakaj pravzaprav potrebujete termometer za žar, če lahko sicer žar pečete brez njega?

Preprosto zato, ker meso dobi popoln okus šele, ko je temperatura v jedru ustrezna.

Digitalni radijski termometer Thermocontrol Air

Pametni radijski termometer za žar Thermocontrol Air z dvema senzorjema deluje 100- odstotno brezžično. Prek pametnega telefona lahko uporabnike priročno obvesti, takoj ko meso doseže želeno temperaturo v jedru.

S sistemom Thermocontrol Duo vzporedno pripravite dva kosa mesa

Vzporedno kuhajte dva kosa mesa - to omogoča praktični sistem Thermocontrol Duo z vtičnimi senzorji. Z enim klikom lahko zaslon priročno magnetno pritrdite na pečico ali žar.

Analogni termometer za žar Thermomaitre: Odličen za začetnike

Uporaba analognih termometrov za žar je zelo preprosta in najlažje izmerite temperaturo jedra. Vsestransko uporaben termometer Thermomaitre se ponaša s tehnologijo hitrega senzorja, ki zagotavlja izjemno kratek čas merjenja. S prikazom optimalne stopnje pečenja govedine, svinjine, jagnjetine, piščanca in rib ima uporabnik na voljo neposredno primerjavo. Priročno ohišje s privlačnim dizajnom in velik LC-zaslon omogočajo enostavno uporabo.

Nov trend: plancha žar

Žar Plancha izvira iz Španije. Na žaru plancha se pečejo zelenjava, ribe, morski sadeži in seveda meso. Priprava je nežna in zelo aromatična.

Da bi se kasneje lahko dotaknili vroče plošče, je Laserliner razvil infrardečo merilno napravo Thermospot, ki določa temperaturo površine plošče in tako zagotavlja informacije o tem, kdaj jo je mogoče sneti z žara.

Laserliner | Avtor: Laserliner Laserliner

Za nočno zabavo z žarom: NovaMaster žar in zunanje svetilke

Do zdaj je bilo težko peči na žaru v temi. Laserliner zdaj to odpravlja, saj lahko z robustnimi in svetlimi svetilkami NovaMaster zabavo na žaru organizirate tudi pozno zvečer ali ponoči.

Naglavna  svetilka  NovaMaster  200  zagotavlja  proste  roke  in  visoko  udobje  pri

nošenju pri vseh dejavnostih. Glavo svetilke lahko nagnete v korakih do 90 stopinj.

Tisti, ki želijo svetilko pritrditi neposredno na žar, lahko izberejo svetilko

NovaMaster 500 LED s štirimi izbirnimi stopnjami osvetlitve.

NovaMaster 800 pričara pravi reflektor z močjo do 800 Lm. A to še ni vse, saj lahko glavo luči zavrtite za 360 stopinj in jo nagnete za 180 stopinj. Na voljo so tudi možnosti pritrditve na rešetko z magnetom in kavljem. Več moči na rešetki zagotovo ne more biti, kajne?

Termometri za žar podjetja Laserliner: Thermomaitre, Thermocontrol Air in Thermocontrol Duo:

Laserliner | Avtor: Laserliner Laserliner

Novost v ponudbi: V ponudbi sta infrardeča naprava za merjenje temperature Thermospot in naprava za merjenje vlage v lesu Woodtester.

Laserliner | Avtor: Laserliner Laserliner

Z merilnikom Thermomaitre lahko temperaturo sredice telesa določite v nekaj sekundah. Za določitev pravilne točke kuhanja si oglejte tabelo na napravi.

Laserliner | Avtor: Laserliner Laserliner

Thermocontrol Air je termometer za žar, ki ga upravlja aplikacija.

O podjetju Laserliner

Laserliner je oddelek podjetja Umarex Nemčija. Blagovna znamka predstavlja sodobno merilno tehnologijo, za katero je značilna visoka kakovost pri vsakodnevni uporabi.

Podjetje Laserliner, ustanovljeno leta 1993, je razvilo prve cenovno dostopne laserske vodna merila v Evropi.

Razvoj rešitev za gradbišča na področju merjenja in testiranja je bil vedno v ospredju. Laserliner s svežimi inovacijami na novo interpretira klasične metode "merjenje, lociranje, niveliranje". Iz linije izdelkov za profesionalce so bile razvite nadaljnje linije za delo in prosti čas.

Novost pri podjetju LASERLINER je prvo lastno orodje blagovne znamke 4K5: https://www.metalka-servis.si/katalog/597/4k5-better-equipment.