Uporabno
48 ogledov

Z Letečo druščino zaplesalo že skoraj milijon ljudi!

Mercator, Leteča druščina Mercator
Ples - za nekatere šport, za druge umetnost, za tretje sprostitev in kakovostno preživljanje prostega časa z najmlajšimi. Z Letečo druščino je na Mercatorjevem Youtube profilu zaplesalo že preko 900.000 ljudi.

S hitrim življenjskim tempom nam narava postaja vse bolj tuja. Veliko rastlin in živali, ki se nahajajo v naši okolici, več ne prepoznamo. Letošnjo pomlad in poletje so nam zato prileteli na pomoč metuljčica Mojca, pikapolonica Pika, lišček Lan, kačji pastirček Kaj, čebelica Ča-ča in plavčica Pia.

Mercator, Leteča druščina | Avtor: Mercator Mercator

Miha Krušič, priznani slovenski koreograf, je za vsakega lika Leteče druščine pripravil plesni gib, ki ga najbolj ponazori. Tako se lahko otroci ob zanimivih plesnih gibih ne le učijo o njihovi Leteči druščini, temveč se tudi razgibajo in z njimi zaplešejo.

Dan je najlepše začeti s plesom in jutranjim razgibavanjem, še lepše pa je, če plesne korake delimo s tistimi, ki jih imamo najraje. Leteča druščina nas bo skupaj z Mercatorjem odpeljala v naravo in pokazala vse, kar se v njej skriva. Pridružite se več kot 900.000 nadobudnim mladim plesalcem in prijateljem Leteče druščine in zaplešite v nov dan.

Mercator, Leteča druščina | Avtor: Mercator Mercator