Uporabno
1551 ogledov

Živahna kolekcija Dedoles za deževno vreme

Dedoles Dedoles
To vemo vsi! Takoj, ko se vreme poslabša ter začne deževati in pihati, se naše razpoloženje resnično poslabša. Ni treba posebej poudarjati, da bi raje ostali doma na varnem, toplem in suhem. A z novo kolekcijo Dedoles se vam ni treba bati, da bi se zmočili. Barviti dežni škornji, živahni dežni plašči in praktični dežniki vas bodo zagotovo zaščitili pred neprijetnim dežjem in vam bodo v hipu polepšali dan, tudi če se približuje huda nevihta.

 

1/15
Dedoles

Dežni škornji, polni barv in veselja

Če na slabo vreme nismo vnaprej pripravljeni, se pogosto zgodi, da nam voda pride v čevlje. Ni hujšega, kot preživeti ves dan z mokrimi nogami. Zaradi vesele novosti iz Dedolesa bodo vaše noge in noge vaših najdražjih na varnem. Moški in ženske lahko sproščeno izbirajo iz palete najljubših barvnih kombinacij, v katerih se bodo počutili udobno in elegantno. Poleg tega bodo dobili 2 para vezalk. Prvi par je vzorčast, drugi pa osnovni, vendar pa se ujema z barvno kombinacijo dežnih škornjev. Kupci se torej lahko odločijo, kateri bolje odraža njihovo trenutno razpoloženje v deževnih dneh. Oblikovalci iz Dedolesa so pripravili tudi kolekcijo dežnih škornjev za otroke z različnimi vzorci – deževnimi oblaki, žabami in lokvanji, koalami, dinozavri ali lisicami. Za najmlajše, ki uživajo v skokih po lužah, bodo ti dežni škornji kmalu postali najljubši tip čevljev. Poleg tega ima vsak škorenj nedrseč podplat in mehko podlogo za udobno nošenje.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Tudi dežni plašči so lahko trendovski

 Ob slabem vremenu nam poleg dežnih škornjev prav pride tudi praktičen dežni plašč. Če ste mislili, da ima ta kos oblačila mesto v nahrbtniku samo v gorah ali v času poletnega festivala, ste se motili. Dedolesovi dežni plašči s šestimi pisanimi motivi za ženske in moške ter sedmimi motivi za otroke vas bodo prepričali, da je dežni plašč lahko zanimiv in trendovski kos za sprehod po mestu, ko se vreme poslabša. Njihova glavna prednost je, da jih lahko spravite v praktičen žep. Zgornji material je v celoti iz tkanega recikliranega poliestra, ki je v skladu z visokimi okoljskimi standardi BLUESIGN. Notranja plast je prekrita s poliuretanom. Dedolesovi dežni plašči vas lahko zaščitijo tudi pred močnim dežjem in vetrom, zaradi odsevnih elementov pa bodo poskrbeli za vidnost tudi v slabem vremenu ali mraku.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Praktični dežniki z izvirnimi motivi

V deževnih mesecih ima večina od nas dežnik na dosegu roke. A zdaj lahko klasičen črni dodatek nadomestimo s pisanimi in pozitivnimi različicami, ki vas bodo spravile v dobro razpoloženje tudi v najbolj žalostnih dneh. Tisti, ki se jim zdijo bleščeče barve privlačne, bodo navdušeni nad sedmimi motivi, kot so lubenica, maki, flamingi, travniške rože ali mrzel gozd. Kar je še bolj pomembno, ker je dežnik zložljiv, ga lahko vedno pospravite v nahrbtnik, torbico ali avtomobil.

Elastike za lase, prevlečene s tkanino, za male princeske in odrasle dame

Priljubljen okras za lase iz 80-ih in 90-ih let znova doživlja izjemen razcvet med ženskami vseh starosti. Praktična elastika za lase, prevlečena s tkanino, se vrača v kombinacije malih princesk in odraslih dam. Elastike za lase se uporabljajo predvsem za ustvarjanje preprostih, hitrih in elegantnih pričesk. Dedoles je ustvaril pakete s 3 živahnimi elastikami za lase v petih motivih. V vsakem paketu bodo dekleta ali dame našle tri lasem prijazne dodatke z različnimi vzorci.

Več živahnih izdelkov za vsako vreme lahko najdete na www.dedoles.si.
1/18
Dedoles