Slovenija > Črna kronika
56 ogledov

Celje: v čelnem trčenju umrla ena oseba

Nesreča Celje
1/4
PGE Celje
V Celju se je včeraj zvečer zgodila prometna nesreča s smrtnim izzidom. Dve osebni vozili sta čelno trčili.

Ob 22.17 sta v Celju trčili dve osebni vozili, pri čemer je eno od vozil po trku zagorelo. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Babno, ki so zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, pogasili goreče vozilo, s tehničnim posegom iz razbitin vozila rešili 3 ukleščene osebe, ter pomagali reševalcem, je zapisano na spletni strani Uprave RS za zasčito in reševanje.

Milena Trbulin s Policijske uprave Celje je sporočila, da je v nesreči poškodbam podlegla 44-letna voznica doma iz območja Žalca. Njena 20-letna sopotnica je bila hudo poškodovana in so jio odpeljaliv UKC Ljubljana, hudo poškodovan tudi voznik drugega osebnega vozila pa so odpeljali v celjsko bolnišnico.

Silovito sta trčila

Do nesreče je prišli, ko je 42-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Žalca proti Celju pripeljal v naselje Celje, pred semaforizirano križišče Medlog in z vozilom zapeljal levo na nasprotno smerno vozišče ter po nasprotnem smernem vozišču vozil proti Čopovi ulici. V tistem trenutku je pravilno pripeljala 44-letna voznica. Trk je bil tako močan, da je povzročiteljevo vozilo še nekaj časa potiskalo vozilo 44-letnice. Pri tem se je  vozničino vozilo vnelo in zagorelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.