Vizita za živali
6698 ogledov

Člana sekte bestialno zaklala psa

Mučenje psa v Srbiji Reševalni pas/Twitter
Vsega vajeno Srbijo je pretresel dvominutni posnetek, ki kroži po družbenih omrežjih.

Na posnetku dve osebi, ki naj bi bila člana satanistične sekte iz Obrenovca, pred kamero zakoljeta psa. Eden od dvojice najprej pokliče psa in ga boža, ob tem pa mu poje besedno zvezo "kefo zote", menda povezano s sekto. 

V naslednjem trenutku pa mladenič potegne velik nož in ga začne z vso močjo zabadati v cvilečega psa, ki se ni mogel osvoboditi trdnega prijema. 

Tudi ko je nesrečna žival že zdavnaj obmolknila, mladenič kot v transu ponavlja "kefo zote".

Dvominutni posnetek je tako nazoren, da ga ne moremo deliti. Objavila pa ga je Fondacija Pokret Levijatan in ob tem pozvala vso internetno skupnost, naj pomaga razkrinkati storilca. 

Zaradi dogodka je v Srbiji nastal pravi vihar odzivov in obsodb dejanja. Dopoldan se je oglasil tudi notranji minister Nebojša Stefanović in zaradi takšnega nasilja nad živaljo napovedal najstrožje kaznovanje storilcev, hkrati pa izrazil pričakovanje na takojšnjo reakcijo policije.

Zvečer pa je B92.net sporočil, da so po navedbah policije osumljenca za dejanje že prijeli. Šlo naj bi za 21-letnika in njegovo 34-letno prijateljico, ki je bila v vlogi snemalca. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Mepi 19:52 19.marec 2019.

    Grozno, kako lahko!

  • sam50 09:01 30.december 2018.

    V takem primeru-oko za oko....

  • jgm 06:10 30.december 2018.

    Na tak način pri nas v tem času konča na tisoče prašičev