Vizita za živali > Festival
92 ogledov

Na sejmu tudi Zavetišče Horjul

Zavetišče Horjul Zavetišče Horjul
Pomagate lahko na veliko načinov, ne le s posvojitvijo živali. Veseli bodo posvojitve na daljavo ali nakupa njihovih izdelkov, saj jim tako pomagate pri oskrbi varovancev. Na Sejem za ljubitelje živali prinesite tudi brisače, rjuhe ali deke.

Ste že slišali za Horjulčke? Za vse tiste mucke in kužke, ki prihajajo iz Zavetišča Horjul in za katere velja pravilo: “Od nas gredo le na enako dobro ali bolje.”

Stojnico Zavetišča Horjul boste lahko obiskali tudi na Sejmu za ljubitelje živali, ki bo v nedeljo, 13. septembra v Češminovem parku v Domžalah.

“Na stojnici bo možno kupiti ročno izdelane, v večini primerov unikatne izdelke slovenskih ustvarjalcev in ustvarjalk ter izdelki lastne blagovne znamke,” pravijo. Z nakupom teh izdelkov jim boste pomagali kriti stroške oskrbe njihovih varovancev.

PRRRRodAJALna

Na stojnici se boste lahko pogovorili tudi o tem, kako izgleda posvojitev živali, odločili se boste lahko tudi za takojšnjo posvojitev na daljavo. Takoj prek spleta pa se lahko sprehodite po njihovi spletni PRRRRodAJALni: “Vabimo vas, da pobrskate po naših poličkah, kjer boste zagotovo našli nekaj zase, mi pa se zavezujemo, da bomo ves izkupiček od prodaje v spletni trgovini namenili oskrbi naših varovancev.” Najdete jo tukaj.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.