Vizita za živali > Festival
30 ogledov

Preizkusili boste tudi ravnotežnostno desko

Suzana Simenčič Kjara Kocbek
Na Sejem za ljubitelje živali pripeljite tudi vašega psa. Ne bo mu dolgčas!

Na sejmu nas bo obiskala Suzana Simenčič s Caniventur, pri kateri boste lahko dobili več informacij o supanju s psom in psom prijaznih počitnicah. Prav tako bosta lahko s kužkom preizkusila, kakšno je vajino ravnotežje, kar je osnova za supanje s psom. 

Na Sejem za ljubitelje živali bo namreč Suzana prinesla pravo ravnotežno desko, ki jo boste s kosmatincem lahko preizkusili in na njej naredili kakšno vajo. Pri Suzani boste dobili tudi vse potrebne informacije o telovadbi s psom in pasjem fitnesu.

Kaj je supanje s psom

Sup s psom lahko izvajamo na reki jezeru ali morju. Pri supanju stojimo na plavajoči deski, ki jo premikamo s pomočjo vesla, pes pa leži ali sedi pred nami.

SUP s psom tako pri psu kakor pri vodniku učinkuje v isti meri na izgradnjo mišic celotnega telesa, aktivno mobilizira sklepe in hrbtenico in poskrbi za trening stabilizacije in koordinacije,” opisuje Suzana. Pravi, da se tako naša motorika v celoti izboljša.

Suzana Simenčič je lastnica dveh psov, Jeannie in Bossa, strastna raziskovalka športov in dejavnosti s psi. Med drugim deluje tudi na področju pasjega turizma, kot snovalka počitniških programov kot so čolnarjenje s psom, supanje s psom, pohodništvo s psom, lov na pasji zaklad ... 

SUP s psom | Avtor: Kjara Kocbek Kjara Kocbek
 

Na sejem s psom

Če boste na Sejem za ljubitelje živali prišli s psom, prinesite s seboj potni list, kjer je razvidno, da je cepljen proti steklini. Na sejmu bodo pse in njihove skrbnike čakale številne aktivnosti in zanimivosti. 

Učili se bomo masaže psov, naredili popolni pasji obrok, psi bodo lahko spoznali, kako je v pasjem vrtcu, naučili se boste pravilnega čiščenja ušes, pri Animacelu ponujajo brezplačne preglede sklepov, kužki pa bodo lahko poizkusili tudi mnoge pasje dobrote. Na Kinološkem dnevu se boste med drugim lahko preizkusili v nekaterih pasjih disciplinah, za vas in vaše kosmatince pa pripravljamo še številna presenečenja.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.