Vizita za živali
40 ogledov

Kakšni psi, na njihove poštarje prežijo mačke

maček mačka Reuters
Na Otoku so mačke in poštarji tisti, ki se ne marajo preveč.

Sovraštvo med poštarji in psi je staro in se prenaša skozi generacije.

V Veliki Britaniji pa so očitno mačke tiste, ki še bolj terorizirajo poštarje. Po pisanju portala BBC sta Mathew Sampson in Laura Lowe iz Bristola v teh dneh zaradi tega dobila resno opozorilo.

Britanska kraljeva pošta ju obvešča, naj vendarle brzdata svojo mačko, sicer jim njihovi poštarji ne bodo več dostavljali pošiljk. 

Ves čas preži na pošto

Opozorilo sta lastnika prejela zato, ker njuna Bella s svojimi šapami ves čas preži na pošto, oziroma poštarjeve prste, ki skozi lino na vratih spuščajo pošiljko. "Zaradi mačkinega obnašanja se poštarji počutijo ogrožene," so zapisali pri britanski pošti.

Lastnika sta razočarana in se ne strinjata s poštnimi delavci, saj menita, da njuna mačka ni agresivna, temveč le razigrana.

"Kot opažava zadnje dni, so poštarji pri oddajanju pošiljke dokaj neodločni in mačka je to razumela kot poziv na igro," je dogajanje na drugi stani linice opisal Matthew Samso

Za kakšno simpatijo do poštarjev gre, presodite sami:

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.