Vizita za živali
53 ogledov

Levu se je "strgalo"

Cirkus - napad leva Profimedias
Šokantni posnetek prihaja iz Ukrajine, kjer se je sicer spektakularna cirkuška predstava končala precej klavrno, ob kričanju prestrašenih obiskovalcev.

Za cirkuške delavce običajno precej rutinska predstava, se je tokrat sprevrgla v tragedijo. Krotilcu levov Alekseju Pinka namreč ni uspelo ukrotiti vseh, sicer zelo nevarnih živali. Na srečo sta mu kolega še pravočasno priskočila na pomoč in mu tako rešila življenje. 

Na posnetku je mogoče videti leva, ki se sredi predstave naenkrat požene proti trenerju in ga vrže na tla. Na srečo sta bila sodelujoča v predstavi dovolj prisebna. Jeznega leva sta uspela pregnati s palico in vodo.

Sicer se scena ob tem še ne konca, v drugem napadu se je namreč pridružil še drugi lev in kaosu kar ni videti konca. Napadeni trener jo je na srečo odnesel brez hujših poškodb. 

Na posnetku je mogoče videti leva, ki se sredi predstave prožene proti trenerju in ga vrže na tla Na srečo sta bila sodelujoča v predstavi dovolj prisebna. Jeznega leva sta uspela pregnati s palico in vodo. Sicer se scena ob tem še ne konca, v drugem napadu se je namreč pridružil še drugi lev in kaosu kar ni videti konca. Napadeni trener je na srečo brez večjih poškodb. 

Komentarjev 2
  • stanekos 21:40 08.april 2017.

    Smrad jo je še poceni odnesel... Za leta trpinčenja teh lepih čudovitih živali. Najbolj žalostno je, da jih bodo (če jih že niso) ubili. Cirkus spada na gnojnico zgodovine.

  • maresem 20:16 08.april 2017.

    Edino pravilno... kaj pa mučite živali, katerih dom je džungla in ne cirkus.