Vizita za živali > Novice
13 ogledov

Aktivnosti tudi za vaše kužke

Festival čokolade - pasji vrtec Pasja Hiša
Ta konec tedna se lahko na Festival čokolade odpravite kar s svojimi kosmatinci.

 

Že drugo leto zapored bo na Festivalu čokolade poskrbljeno tudi za naše pasje spremljevalce. "Primož in Katja iz Pasje Hiše bosta poskrbela za brezskrbno igro primerno socializiranih kužkov na ograjenem igrišču v pasjem vrtcu. Kužki bodo v spremstvu lastnikov lahko spoznali različne ovire, od tunelčkov in ravnotežnih desk, do skakalnic in obročev, skupaj se bodo naučili novih trikcev in preizkušali dobrote iz Pasje pekarne Papy," so nam sporočili organizatorji.

Festival čokolade se bo v Radovljici odvijal do nedelje 23. aprila. 

Zaposlitev možganov

Lansko leto so psi uživali v družbi najrazličnejših pasjih repkov, ki so se zabavali v brezskrbni igri in na najrazličnejše načine zaposlili svoje možgančke. "Prava atrakcija je bila lesena interaktivna pasja igrača, v katero smo skrili okusne priboljške, kužki pa so napeli možgančke in pokazali svojo iznajdlivost, da so se prikopali do njih," pojasnjuje Katja.

Festival čokolade - pasji vrtec | Avtor: Pasja Hiša Pasja Hiša
Za pasje dobrote so se po njenih besedah tudi najmanj pustolovski kosmatinčki pogumno podali na avanturo in odkorakali skozi tunel in čez ovirico ali dve ali pa svoje ravnotežje preizkusili na ravnotežni oviri. 

Kot večina pasjih staršev že ve, pa mora na javnih prireditvah za svoje kužke prinesti tudi njihov potni list s podatki o cepljenjih po veljavni zakonodaji.