Vizita za živali > Novice
143 ogledov

Ameriške volitve: Preroška opica napovedala zmagovalca

Opica Geda Youtube
Geda izbirala novega predsednika ZDA.

Geda je petletna opica, ki živi v ekološkem parku na Kitajskem. Vendar so jo mnogi"oboževalci" poimenovali kar v kralja prerokov, tudi zato, ker je pravilno napovedala zmagovalca evropskega nogometnega prvenstva. Spomnimo: Zmagali so Portugalci, ki so ekipo Francije premagali z rezultatom 1:0. Geda je to vedela že dva dni prej.

Tokrat so žival oblekli v rumeno majico, izbirati pa je morala novega predsednika Združenih držav Amerike, volitve so namreč pred vrati, napetost se stopnjuje, kandidata pa izenačena.

Geda je štiri dni pred volitvami, sicer po "dolgem in temeljitem razmisleku", pokazala na Donalda Trumpa, so sporočili iz ekološko - turističnega parka Shiyan.

Priznana jasnovidka je takoj za tem in brez velikega pomisleka, tako ko se spodobi, čestitala kandidatu in poljubila karton z njegovo podobo. 

Geda je le ena od živali, ki napovedujejo različne razplete dogodkov. Leta 2010 je hobotnica Paul pravilno napovedal več tekem svetovnega nogometnega prvenstva.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • Zmago 10:22 07.november 2016.

    Še sreča da nisi bil ti poleg ;-))))))))

  • Plavi-mil 09:22 06.november 2016.

    To bi bil šok za naše levosučne,če se uresniči,ne vem kako bi reagirali, če se izkaže, da je opica bolj pametna od levosučnih.

  • mph 10:08 05.november 2016.

    Vsak izbere svojega. :-)