Vizita za živali > Novice
2431 ogledov

Goriška v znamenju ptic

Kanarček Profimedias
Na razstavi boste spoznali kar 157 gojiteljev in neverjetnih 1.270 ptic. Prvič boste lahko videli novo vrsto, ki je še v preučevanju ...

Društvo za varstvo in vzgojo ptic Nova Gorica ta konec tedna vabi na odprto razstavo ptic, ki bo v soboto, 10. novembra od 9.00 do 19.00 ure in v nedeljo, 11. novembra od 8.00 do 14.00 ure v telovadnici Biotehniške šole na ulica Padlih borcev 26 v Šempetru pri Gorici. Vstopnine ne bo.

Na razstavi bo po besedah predsednika društva Matjaža Kogoja največ kanarčkov barve, sledijo kanarčki pozicije, razni kodrati kanarčki, standard in barvne skobčevke, pa do agapornisov, ninf in malih aleksandrov ter nekaj prepelic.

"Na razstavi bodo že večkrat nagrajene ptice na predhodnih razstavah letos v Italiji, na ogled bo tudi nova vrsta ptic v preučevanju. To je kanarček drže s kodri, ki so ga Italijani poimenovali Torzuino," nam je še zaupal. 

Ta konec tedna lahko prav tako na goriškem obiščete še razstavo psov. Več v spodnjem napovedniku.

Pasja razstava v New Yorku 10. in 11. november Kaj dogaja CACIB Šempeter in Vrtojba 2018

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.