Vizita za živali > Novice
56 ogledov

Goska do policijskega avta po pomoč

Goska You tube
Policist James Givens je doživel nekaj nenavadnega, za pomoč ga je prosila obupana gosja mati.

Policista Jamesa Givensa je v Cincinnatiju pritegnilo čudno oglašanje goske. Postavila se je ob rob njegovega avtomobila in mu želela nekaj povedati.

Vedel je, da želi nekaj od njega, a je sprva ni razumel. Zato jo je želel najprej nahraniti, a je hrana ni zanimala, stopila je nakaj korakov nazaj, kot bi ga želela nekam peljati. Nato se je znova vrnila, se spet oglašala in znova šla nekaj korakov stran.

Policist Givens ne ve, zakaj ji je sledil, a se je odločil, da gosjega vedenja ne bo ignoriral. Ko je šel za obupano gosko, ga je ta pripeljala do ujetega mladička.

Sam se je bal sam prijeti mladiča, saj veljajo goske za zelo zaščitniške matere, ki so lahko napadalne. Zato je poklical ekipo za reševanje živali, a niso mogli priti. Nato je njegov klic na pomoč slišala policistka Cecilia Charron, ki jo lahko vidimo na posnetku, in priskočila na pomoč. Goske se ni bala, rešila je mladiča, goska pa jo je ves čas gledala in potrpežljivo čakala. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.