Vizita za živali > Novice
94 ogledov

Išče se “serijskega morilca mačk”

Zapuščene mačke Profimedias
Oblasti iščejo storilce, ki ki naj bi bili odgovorni za smrt in izginotje okoli 200 ma

Francoske oblasti iščejo neznane storilce, ki naj bi bili odgovorni za smrt in izginotje okoli 200 mačk v kraju Saint-Pierre la Mer na jugu Francije.

Okrutneži, ki so jih francoski mediji poimenovali “serijski morilci mačk”, si za žrtve izbirajo tako domače kot potepuške živali. "To je katastrofa, danes bomo pokopali enega," je za francoski L’Indépendant dejala skrbnica poginule mačke Céline.

Na delu serijski morilci mačk

Zapuščene mačke | Avtor: Profimedias Profimedias
Medtem ko se je pretresena skrbnica pogovarjala z lokalnim novinarjem, se jima je pridružil sosed, ki je v rokah držal umirajočega mačka. "Bruhajo modro snov, mijavkajo in nato umrejo," je dejala druga soseda, ki je prav tako izgubila svojega štirinožnega prijatelja. "Obstaja nekaj idiotov, ki ubijajo mačke, jaz ne morem več," je bila šokirana Éliane, ki je dodala, da že tedne gleda, kako mački umirajo na njeni terasi.

 Lokalno društvo za zaščito potepuških mačk je vložilo prošnjo za obdukcijo umrlih živali, da bi ugotovili, kaj je vir množične zastrupitve. Prvi rezultati so pokazali, da so imele poginule mačke v želodcu strelivo, kanabis in hladilno tekočino.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • lumparja 15:43 26.junij 2017.

    Tu se svaki pošteni kristjan pita, kaj su ti mali nevini mijafkači njemu napravili? Niš! E.., baš niš. Da mi taj klantoš doide na pešicu, videl bi on svoga boga. A kamo li, da dojde šinteru Čvarkešu pred njegovu duplejnku! ...prikaži več Kad bi mu on šrotom spreluftal gače man bi sral fašeranoga...