Vizita za živali > Novice
251 ogledov

Kako praznovati rojstni dan štirinožca

Pasji rojstni dan profimedia
Tudi njegov rojstni dan je lahko odlična priložnost za vašo in njegovo zabavo.

Praznovanje rojstnega dne vašega štirinožca je lahko lepa priložnost za zabavo. Pri pripravi praznovanja, vam lahko pomagajo naslednji nasveti.

1. Igranje z družino, prijatelji in njihovimi štirinožci

Preživite dan s svojo družino, prijatelji in njihovimi štirinožci. Povabite jih na vrt, v park ali drug prostoren in ograjen prostor, kjer se boste lahko vsi brezskrbno zabavali. Praznovanje lahko organizirati tudi v zaprtih prostorih. Vsak izmed povabljenih lahko slavljencu prinese rojstnodnevni priboljšek, igračo ali kakšno drugo darilo.

2. Pripravite zabavo

Kdo pravi, da so rojstnodnevne zabave le za ljudi? Praznujte rojstni dan vašega psa z zabavo, na kateri ne pozabite na dekoracijo, hrano in igre za ljudi in živali. Zabavo ovekovečite s fotografijami slavljenca in vaših gostov, ki naj ne pozabijo na darila.

3. Pojdite na izlet

Rojstni dan popestrite z obiskom trgovine, ki je prijazna hišnim ljubljenčkom, parka, plaže, obiskom sorodnikov ali pa se odpeljite na podeželje in na jasi pripravite piknik.

4. Razvajajte svojega psa

Svojemu zvestemu prijatelju kupite udobno odejo, kamor se lahko zavije v hladnejših mesecih, ali pa na vrtu namestite škropilnico, s katero se bo kuža zabaval in hladil v poletnih mesecih. Med razvajanje spadajo tudi igra, objemi in dolgi sprehodi v naravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.