Vizita za živali > Novice
60 ogledov

Kenguru izkusil prsne vsadke

Žurnal24 main
Kenguru kolesarkine vsadke uporabil za zračno blazino in jih uničil.

Nenavadna zgodba se je odvijala na jugu Avstralije, ko je na 45-letni kolesarrko skočil manjši kenguru. Zaradi trčenja je ženska utrpela raztrganine na silikonskih prsnih vsadkih, saj jo je žival uporabila kot neke vrste malo zračno blazino. Njena prijateljica je utrpela pretres možganov.

Pristal  na prijateljici in odskakljal naprej

Kolesarka Sharon Heinrich kljub hudim poškodbam kenguruju očitno ni zamerila. Za lokalne medije je kenguruja označila za ljubkega in dejala, da ga je poimenovala Skip. Kot je povedala, ga je med kolesarjenjem zagledala ob robu cestišča in si ob tem mislila: "Oh, ali ni ljubek" in nato je bil naenkrat na njej.

"Bil je večji od mene in zelo težek. Potem ko je pristal na meni, me je uporabil za nadaljnji odskok, kar je povzročilo dodatno škodo," je povedala 45-letnica. Potem ko je pristal še na njeni prijateljici, je odskakljal v divjino.

Heinrichovi je kenguru raztrgal silikonske prsne vsadke, ima tudi tri zlomljena rebra, praske in ohromljeno nogo, njena prijateljica pa pretres možganov in poškodbo vratu.

Pristala v bolnišnici

"Vsadki so iz silikona in fiziološke raztopine. Slednja bo preprosto stekla skozi telo, a silikon se sedaj strjuje, kar je boleče - to se dogaja nekje tam, kjer so počena rebra," je za avstralski radio povedala kolesarka. Zaradi nastalih poškodb bo odšla na operacijo, je pa hkrati kolesarje pozvala, naj se kljub njeni nesreči ne odpovedujejo kolesarjenju po poti Riesling Trail v dolini Clare, ker da je prečudovita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.