Vizita za živali > Novice
31 ogledov

Kje boste ta konec tedna videli Mirelo

Šov pitonov Bioexo
Ta konec tedna nas čaka tradicionalni Šov pitonov, ki se ga bodo udeležila nekatera znana imena ...

Člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo ta konec tedna organizirajo Šov pitnov, kjer nas bodo pričakala tudi nekatera znana imena. Šov bo v Mozirskem gaju od 12. do 15. avgusta od 9 do 19 ure, na travniku pri kozolčku pa nas bodo pričakali eni izmed največjih pitonov v privatni zbirki. Vsi pogumni se boste z njimi lahko pofotografirali, za vse pa bo na ogled postavljena tudi manjša razstava eksotičnih živali.

V soboto 13.8. se bo pod kozolcem ob 11 uri začelo že tretje Slovensko lepotno tekmovanje pitonov in udavov, kamor se lahko prijavite vsi, ki imate v lasti kakšno od teh kač. Obvezna prijava se nahaja na facebook strani društva Bioexo.

Znane Slovenke

V nedeljo 14.8.  ob 12. in ob 15. uri pa bomo popestrili Šov Pitonov z modno revijo s kačami in znanimi Slovenci. Oblikovalka Neja Kaligaro bo predstavila kolekcijo, ki so jo navdihnile kače, obleke bo šivala Špela Jančar. "Modeli, ki bodo tokrat kar znane Slovenke, pa bodo pozirale s kačami ovitimi okoli teles. Po pisti se bodo sprehodile: naša članica, model in tekmovalka Bitke parov Nika Matoh, zmagovalka Bitke parov Bojana Marciuš, stand up komičarka, igralka, voditeljice jutranjega programa na Hitradiu Center Tanja Kocman, voditeljica na Planet tv-ju in igralka Ula Furlan, aktualna zmagovalka Big brotherja Mirela Lapanovič ter nagrajenka naše nagradne igre, Asmira Keranovič," so nam sporočili člani društva.

Šov pitonov | Avtor: Bioexo Bioexo
Vizažistke bodo dekleta iz Carpus Makeup academy, nakit bo pa posebej za to priložnost izdelala lokalna umetnica Alenka Lever, ekskluzivno pa bo svoj nakit predstavila tudi manekenka Nika Matoh, ki odpira svojo trgovinico z modnim nakitom in bo tudi na voljo za nakup.

Namen modne revije je pričetek kampanje ''odpravimo strah pred plazilci'' in spoznavanju teh živalic. 
"V sklopu že tradicionalnega Šova Pitonov bomo letos prvič tudi dobrodelni, saj bo mozirski gaj Park cvetja delež od vstopnic podaril društvu Križemrok za pomoč socialno ogroženim otrokom," še pravijo organizatorji. 

Šov pitonov | Avtor: Bioexo Bioexo

Komentarjev 1
  • Dare Dado 13:36 09.avgust 2016.

    spet krava mirela, že smrdi na daleč