Vizita za živali > Novice
13 ogledov

Ko sliši besedo "tuš" ponori od sreče

tuš Facebook
Psička Misty se požene proti najbližji kopalnici vsakič, ko zasliši besedo "tuš".

Misty, psička, pasme corgi, je v zadnjih dneh, zahvaljujoč prisrčni reakciji vsakič, ko zasliši besedo "tuš", postala ena izmed živalskih zvezd družbenih omrežij. Ne glede na to, kaj počne - bodisi sporočeno leži na tleh bodisi uživa na sprehodu - vsakič, ko njen lastnik omeni, da je prišel čas za tuširanje, ponori od sreče in se požene proti najbližji kopalnici.

Mistyjino navdušenje nad kopeljo je lastnik Brian Kluth iz Colorada najprej delil s prijatelji na Facebooku. Kluth je sicer video svoje psičke posnel za oddajo, v kateri predstavljajo zabavne video posnetke, a je bila že objava na Facebooku dovolj, da je posnetek postal svetovna uspešnica. Misty in njene norčije so hitro postale viralne, Lutha pa so kmalu po objavi začela kontaktirati podjetja iz New Yorka in Londona, ki želijo postati Mistyjini zastopniki in ji tlakovati pot do zvezde televizijskih šovov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.