Vizita za živali > Novice
54 ogledov

Ko so živali same doma

Žalosten. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Mnogi skrbniki psov in mačk so zjutraj zelo žalostni, ko morajo zapustiti svojo žival in oditi v službo ... Zato so ustvarili zanimivo škatlo.

Vam je hudo, ko zapustite dom in pustite vašo mucko ali psa samega doma? Niste edini. Prav zato je na tržišče prišla škatla Petzi, ki skrbnikom omogoča, da ste v stiku s svojim kosmatincem cel dan. Sodeč po pisanju The Guardiana, so škatlo skrbniki živali že pozitivno sprejeli. 

Lahko jih pokličemo

Gre za zanimivo škatlo, s katero lahko cel dan spremljamo naše živali. Z njimi se lahko prek škatle tudi pogovarjamo in jih fotografiramo. Najbolj zanimivo pa je, da ima škatla vgrajen predalček za priboljške. Ko želimo, škatla pokliče našo žival in ga nagradi s priboljški.

Škatla je povezana z našim pametnim telefonom, tako da lahko govorimo z našo živalico, kadarkoli si tega zaželimo. V večjih stanovanjih mačka ali pes ne boste ves čas ob škatli, da bi jih gledali. Zato jih lahko kličemo, ali privabimo s priboljški. Škatla stane okoli 170 dolarjev (155 evrov). 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.