Vizita za živali > Novice
32 ogledov

Kuža v kravjem telesu

Kravica Facebook
Beryl ni navadna kravica. Že kot čisto majcena telička je odraščala s kužki, zato se včasih tudi tako obnaša. Tokrat je svojo skrbnico Sally Webster presenetila kar v dnevni sobi.

Sally je nekega dne ob prihodu domov ostala brez besed. Vrata hiše so bila na stežaj odprta, na sredini dnevne sobe pa je mirno, kot priden kužek, ležala osemmesečna telica. V dnevni sobi ni bilo nič uničeno, ukradeno ali razbito, Beryl si je zaželela le v notranjost hiše kot navaden hišni ljubljenček.

Skrbniki prikupno kravico opisujejo kot zelo pametno z odličnim spominom, ki zelo rada leži na tepihu ali odejici. Tega se je najbrž navadila zato, ker je imela kot majcena telička svojo odejico, kjer je vsako noč zaspala.

Njena zgodba se je sicer začela žalostno, saj jo je mama zaradi komplikacij po porodu zapustila, ko je bila stara komaj dva dni. Zato je tudi postala takšna razvajenka in ljubljenka. Prepričajte se na spodnjih objavah. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.