Vizita za živali > Novice
10 ogledov

Maček za voditeljsko mizo

Mucek Youtube
Med oddajanjem v živo se je voditelju informativnega programa Kudretu Çelebioğlu za mizo pridružil maček.

V informativnem programu Dobro jutro Denzili na eni izmed turških televizijskih postaj so v goste dobili nepričakovanega obiskovalca. Med oddajanjem v živo se je voditelju Kudretu Çelebioğlu pridružil potepuški maček. 

Navihan štirinožec se ni zbal studijskih žarometov. Skočil je na voditeljski pult, pogledal naravnost v kamero in se ulegel na voditeljev prenosni računalnik. Çelebioğlu napovedanega gosta ni pregnal in je priložnost raje izkoristil za nagovor občinstva. "Kot veste, prihajata zima in mraz. To je nepričakovan gost, ki ga moramo sprejeti. Odprimo vrata mačkom brez doma, dajmo jih hrano in vodo. Vsi bi morali skrbeti za njih na nek način," je dejal.

Dobil nov dom in postal zvezda

Po oddaji so zaposleni na televizijski postaji pogumnega mačka poimenovali Hüsnü. Eden izmed njih ga je tudi posvojil in mu tako ponudil topel dom in lepše življenje. Hüsnü pa je po televizijskem debiju postal prava zvezda družbenih omrežij. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.