Vizita za živali > Novice
14 ogledov

Mirela se ga zelo veseli

Mirela in Šov pitonov Šov pitonov
Šov pitonov bo v Mozirskem gaju od 12. do 15. avgusta od 9 do 19 ure.

"Kač se nisem nikoli bala, predvsem zato ker poznam žival in nimam predsodkov," je pred Šovom pitonom, ki se začenja danes, povedala zmagovalka letošnjega šova Big Brother Mirela Lapanović

Pojasnjuje, da ji je všeč izgled kač, dotik, fascinira jo njihova lepota in barve. Prvič se je dotaknila kače prav med fotografiranjem s kačo za modno revijo s kačami, kjer bo v nedeljo sodelovala tudi Mirela. "So nežne živali. Pred fotografiranjem nisem imela najljubše kače, a sem se zdaj zaljubila v rdečerepe udave in njihove barvne različice."

Mirela se že zelo vesli šova pitonov: "Čas je, da se Slovenija ozavesti glede plazilcev. Imamo preveč predsodkov, premalo vemo o kačah, posledično se jih bojimo." Pojasnjuje, da je sama modna revija s kačami tudi dobrodelne narave, saj bodo zbirali denar denar za zimovanje za socialno ogrožene otroke. "S tem bomo pomagali bomo otrokom. Sem mati, tako da sem res vesela, da sem del tega," je še povedala. 

Mirela in Šov pitonov | Avtor: Šov pitonov Šov pitonov
Kot smo pisali, člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo ta konec tedna organizirajo Šov pitnov, kjer nas bodo pričakala tudi nekatera znana imena. Šov bo v Mozirskem gaju od 12. do 15. avgusta od 9 do 19 ure, na travniku pri kozolčku pa nas bodo pričakali eni izmed največjih pitonov v privatni zbirki. 

V soboto 13.8. se bo pod kozolcem ob 11 uri začelo že tretje Slovensko lepotno tekmovanje pitonov in udavov, kamor se lahko prijavite vsi, ki imate v lasti kakšno od teh kač. Obvezna prijava se nahaja na facebook strani društva Bioexo.

V nedeljo 14.8.  ob 12. in ob 15. uri pa bomo popestrili Šov Pitonov z modno revijo s kačami in znanimi Slovenci, kjer bomo videli tudi Mirelo. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:35 16.avgust 2016.

    Človek ne ve, katera na tretji sliki je večji obup ...