Vizita za živali > Novice
30 ogledov

Na taboru s sedlom in brez

Konjeniški klub gibanje Konjeniški klub Gibanje
Zadnji večer bodo preživeli ob tabornem ognju in zgodbicah.

“Takoj po zaključku šole se bomo najbolje sprostili in odklopili možgančke v družbi naših štirinožnih prijateljev,” obljubljajo člani Konjeniškega Kluba Gibanje, ki letošnje poletje organizirajo dva konjeniška tabora za otroke.

Tudi gimnastika na konju 

Otroci se bodo na taboru učili o osnovah dela s konji in učenja jahanja, preizkusili se bodo v gimnastiki na konju in jahanju brez sedla, vsakemu otroku pa bodoločen konjič, za katerega bo skrbel od prvega do zadnjega dne počitnic.

“Če nam bo le vreme dopuščalo, bomo večji del počitnic preživeli v odkrivanju narave in zbliževanju z našimi štirinožnimi in dvonožnimi prijatelji,” pravijo. Obljubljajo, da se bodo poučili tudi o preživetju v naravi, ter zadnji večer preživeli ob tabornem ognju in pripovedovanju zgodbic. Tabor traja pet dni od 8 do 16 ure, zadnji večer pa otroci prespijo na taboru v šotorih. Za prijavo lahko pokličete Karin na 040 812 690.

Konjeniški klub gibanje | Avtor: Konjeniški klub Gibanje Konjeniški klub Gibanje

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.