Vizita za živali > Novice
7792 ogledov

Najditelja čaka 1.000 evrov

Chnel O. A.
Zelo majhna psička pasme pritlikavi jazbečar je pogrešana. Najditelju ponujajo bogato nagrado, skrbniki so zaradi izgube čisto iz sebe. Psička je bolna in potrebuje posebno zdravljenje.

V ponedeljek zvečer je na lokaciji Kranj – Predoslje – Britof pobegnila ljubka Chanel. Psička se je tako prestrašila močnega poka iz okolice, da se je snela iz oprsnice in zbežala v gozd.

Pogrešana je od 21.08 ure zvečer, je zelo plašna in se odziva na šumenje vrečke.

Kranj je že poln plakatov, kjer za najditelja obljubljajo 1.000 evrov nagrade. Družina, ki je na psičko zelo navezana, išče psičko že celo noč, na pomoč so jim priskočili celo gasilci.

Če jo vidite, jo poskusite zadržati in pokličite na 031 243 149 ali 051 323 851.

"Je kot polhek"

"Ona je ... ona je enostavno nekaj posebnega," nam je povedala ganjena skrbnica. Chanel bi bila zdaj stara dve leti, doma imajo še eno kužiko, s katero se imata zelo radi. 

Psička je bolna, ima hudo obliko alergije in prejema posebne injekcije. Te lahko skrbniki naročijo le pri eni kliniki, zato morebitne najditelje res prosijo, da psičko čim prej vrnejo.  

"Naša Chanel je kot polhek, ki se privije okoli vratu. Ni ljubiteljica drugih ljudi, za svojo družino bi dala srce," nam je še povedala zlomljena skrbnica, ki je zaradi izgube čisto iz sebe in s težavo govori o psički. 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice