Vizita za živali > Novice
13 ogledov

Namesto digitalnih Pokemon likov našla hrčke

Pokemon Go Profimedias
O igrici, ki je obnorela ZDA se bo najbrž še veliko govorilo. Zaradi igrice se namreč veliko ljudi potika po krajih, ki jih sicer nihče ne obišče, na ta način pa se je po poročanju portal The Dodo našlo in rešilo že veliko zapuščenih živali.

Živalice sta denimo rešila tudi Sara Perez in Matthew Teague, ki sta obiskala park v Houstonu, da bi igrala svojo priljubljeno igrico. Gre za igro, ki združuje elemente dve desetletji stare franšize in nadgrajene resničnosti in igralcem omogoča, da s popotovanjem po resničnih lokacijah iščejo in lovijo digitalne like iz priljubljene serije Pokemon.

Na tleh na žgočem soncu sta namreč našla škatlo, v njej pa kletko polno ljubkih hrčkov, ki so bili brez vode in hrane. Zato sta iskala in klicala morebitnega lastnika. Ker so bili hrčki najbrž zapuščeni, sta jih vzela in po socialnih omrežjih iskala posvojitelje in jih veliko že našla. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.