Vizita za živali > Novice
482 ogledov

Nenavadna zgodba skrivnostne račke

Raca Profimedias
Račka je kar "priracala" v njegovo življenje in mu pomagala preboleti težko izkušnjo.

Kuža George je imel zelo rad svojo prijateljico – labradorko Blackie. Po njeni smrti izpred dveh let je bil po besedah skrbnice Jacquie Litton najbolj nesrečen pes na svetu. Imel je zlomljeno srce, bil je povsem brez volje do življenja. Skrbnico je zelo skrbelo za njegovo zdravje.

Nenadoma pa je v njegovo življenje priracala bela račka. Prišla je na njihovo dvorišče in se takoj napotila k žalostnemu Georgeu. Izkazalo se je, da je bila prav račka tisto, kar je George potreboval. 

“Ne vemo, s kje je raca prišla k nam. Vemo pa, da ji je George všeč in da zdaj George ne joka več,” je na svojem Facebook profilu napisala Jacquie. Napisala je, da je to prijateljstvo zelo čudno. “Že dovolj čudno je to, da se raca kar pojavi na dvorišču in se zelo naveže na psa. Še bolj čudno pa je to, da se je prikazala ravno v tednu, ko je bila obletnica smrti Blackie,” je presenečena.

George je svoji novi prijateljici odstopil celo posteljo, po besedah skrbnice je zdaj spet star George.    

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.