Vizita za živali > Novice
63 ogledov

O dihurčkih in življenju z njimi

dihur Anže Petkovšek
V novi reviji o dihurčkih, boste do potankosti spoznali njegove potrebe in prebirali zanimive vsebine povezane z dihurčki.

Pa smo jo dočakali – prvo revijo Društva Zverinice, kjer boste izvedeli veliko novega o dihurčkih in življenju z njimi.

“Vsebina revije je predvsem informativno-izobraževalna, vsekakor pa se ne bomo osredotočali zgolj na ta vidik. Vedno boste v njej lahko prebrali tudi zanimivosti z “dihurske scene”, kakšen dober intervju in prispevke o minulih in prihajajočih dogodkih,” je opisala predsednica društva in glavna urednica Maja Čonč

Kot se za prvo številko spodobi, boste v reviji izvedeli, o čem vse je potrebno razmisliti, preden v družino sprejmete dihurčka, kakšno kletko in hrano potrebuje, kakšno nego, vzgojo, na kaj biti pozorni pri urejanju stanovanja in in še veliko drugih koristnih infromacij.

Revija je brezplačna, lahko jo prebirate TUKAJ. Ali jo poiščete na strani društva na www.zverinice.com.

Preberite še:

Ljubke dihurčke in Društvo Zverinice pa boste lahko spoznali tudi na našem Sejmu za ljubitelje živali, ki bo 11. septembra v Domžalah. Več o sejmu TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.