Vizita za živali > Novice
55 ogledov

Ob pogledu na Marcha, se vam bo trgalo srce

Žalost
1/5
Facebook
Marcha so vrnili v zavetišče, njegova žalost je naizmerna.

Sreča pasjih kosmatincev je v rokah skrbnikov. Pasje veselje je največje tedaj, ko si vzamemo čas zanje, se z njimi igramo, učimo, sprehajamo in crkljamo. Kuža March na spodnji Facebook objavi je v zavetišču pogrešal prav to in ko je bil končno posvojen, je bil svet zanj lepši. Mislil je, da je dobil svojo družinico in ni slutil, da ga bodo tudi oni kmalu vrnili v zavetišče.

 

Hate to see any pup so sad and depressed. March is at ACCT Philly and needs rescuing.

Posted by Dawn Timmeney FOX 29 on Friday, March 18, 2016

Žal so ga priepljali nazaj, posvojitev se ni izšla in kuža sodeč po obvajavah žalostno in nepremično strmi v zid. Njegova žalost in razočaranje sta tako močna, da sta se dotaknila srca mnogih, fotografije pa so hitro zaokrožile po spletu.

 

March is so depressed in his kennel Can anyone give him a forever home?

Posted by Dawn Timmeney FOX 29 on Friday, March 18, 2016

Verjamemo, da bo kuža March kmalu dobil družinico, ki mu bo odprla svoja srca za vse življenje. Mi pa vam v zgornji galeriji predstavljamo nekaj kužkov, ki na vas čakajo v ljubljanskem zavetišču. Osrečite kužka in osrečite sebe.

Kako posvojiti 

Vsi, ki bi želeli posvojiti psa ali mačko iz Zavetišča Ljubljana, si lahko živalice ogledate na njihovi strani, dodatne informacije o živalih pa izdajajo vsak delavnik med 8.00 in 14.00. Lahko jih pokličete na 012560279 ali jim pišete na info@zavetisce-ljubljana.si. V času uradnih ur jih lahko obiščete tudi v zavetišču na naslovu Gmajnice 30, Ljubljana. Uradne ure imajo ob delavnikih med 11.00 in 12.00 ter 14.00 in 15.30 in ob vikendih ter praznikih med 14.00 in 16.00. Pred pozvojitvijo pa dobro razmislite, ali lahko živalici nudite vse kar potrebuje. Zanjo boste postali ves svet. 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.