Vizita za živali > Novice
3550 ogledov

Po dveh letih ugotovili, da je njihov pes medved

youtube
Kazal nadarjenost za hojo po zadnjih nogah.

Družina Yun, ki živi na podeželju v kitajski provinci Junan na jugozahodu Kitajske, je pred dvema letoma kupila psa, pripričana, da je njihov ljubljenček tibetanski mastif. Vendar jih je kaj hitro presenetila količina hrane, ki jo je pojedel: "Škatla s sadjem in dve vedri rezancev vsak dan," je Su Yun zaupala kitajskim medijem.

Seveda je obstajal dober razlog za tak apetit, pes se je namreč po dveh letih razvil v dobrih sto kilogramov težkega, ogroženega azijskega črnega medveda, na črnem trgu vrednega več tisoč funtov, navaja britanski The Independent. 

Ko je družina ugotovila, da je njihov pes res nenavadna žival, ki ne preneha rasti in kaže nadarjenost za hojo na dveh nogah, so se po pomoč obrnili na zavetišče. Po navedbah britanskega časopisa je bilo osebje ob pogledu na medveda, ki živi v stanovanju, precej zgroženo. Živali so mu dali pomirjevalo in ga nato odpeljali. Zverina je sedaj zavetišču za divje živali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.