Vizita za živali > Novice
96 ogledov

Počitniški tabori s konji

Konjeniški klub Gibanje Konjeniški klub Gibanje
V Konjeniškem klubu Gibanje organizirajo tri počitniške tabore, kjer bodo med drugim tudi jahali in spoznali aktivnosti povezane s konji.

V Konjeniškem klubu gibanje čez poletne počitnice tudi letos organizirajo počitniške tabore za otroke. “Starši otroke pripeljejo vsak dan zjutraj in jih pridejo iskat popoldan okoli 16. ure. V tabor je vključeno vsakodnevno jahanje, malica, družabne igre, razna tekmovanja z nagradami in prijetno druženje,” opisujejo. Dodajajo, da je takšen tabor za otroke nepozabno doživetje, staršem pa omogoča brezskrbno varstvo otroka med njihovo službo.

Na tabor sprejemajo otroke vseh starosti, traja pa od 8.00 do 16.00. Letos organizirajo tri tabore, prvi bo od 6. do 10 julija, drugi od 13. do 17 julija in tretji od 17. do 21 avgusta.

Majhne skupinice otrok

“Skupine so majhne z namenom, da je vsak otrok lahko v stiku s konjem in da ga lahko spremljamo, usmerjamo, opazujemo ter varujemo,” opisujejo. Program in dogajanje na taboru je povezano neposredno s konji, skrbjo za njih in jahanjem, del dneva pa namenijo tudi igranju, ustvarjalnim delavnicam, tekmovanjem in pogovorom. “Z otroci smo cel dan zunaj, na svežem zraku, v naravi. V primeru slabega vremena, pa imamo na voljo velike in udobne klubske prostore ter notranjo manežo, tako da vse aktivnosti potekajo nemoteno,” so zaključili.

Cena za pet dni tabora je 225 evrov, več informacij pa najdete tukaj. Konji in izkušeno osebje s Konjeniškega kluba Gibanje nas bo obiskalo tudi 5. septembra v Češminovem parku v Domžalah na našem Sejmu za ljubitelje živali. V primeru slabega vremena bo sejem prestavljen na 13. september 2015. 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.