Vizita za živali > Novice
313 ogledov

Video: Poglejte, kdo jih je obiskal v bolnišnici

youtube
Stopil skozi vrata in si privoščil kosilo.

V bolnišnico v največjem mestu na Aljaski, Anchorage, je v ponedeljek zataval los. Pacienti, obiskovalci in zaposleni so začudeno in nekoliko v strahu opazovali ogromno žival, ki pa med nepričakovanim obiskom ni povzročila večje škode, pojedla je le kosilo - okrasne rože v preddverju bolnišnice.

Kot je razvidno z videoposnetka enega od obiskovalcev bolnišnice, je los po kratkem obotavljanju počasi vstopil skozi široko odprta vrata bolnišnice in začel žvečiti rastlinje v preddverju.

Tiskovna predstavnica bolnišnice Kjerstin Lastufka je pojasnila, da so bila vrata na stežaj odprta, ker so se zaradi izjemnega mraza zataknila. Med svojim kratkim obiskom los ni nikogar poškodoval, prav tako ni povzročil večjih problemov. "To je bil kar miren obisk," je ocenila Lafstuka.

Mesto Anchorage ima približno 300.000 prebivalcev, na območju pa stalno prebiva tudi približno 1500 losov. Na eni od spletni strani so objavljena celo navodila turistom, kako naj ravnajo, če želijo losa srečati že prvo uro svojega obiska v Anchoregu.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.