Vizita za živali > Novice
12473 ogledov

Politik povozil psa in ga več dni vozil v odbijaču

twitter
Nadaljeval vožnjo, čeprav je bila žival še živa.

Ruski zdravnik in politik Valery Piskovets je obtožen, da se je zbil psa, ki ga je, zagozdenega v odbijaču, več dni vozil z avtomobilom. 

Piskovets naj bi potepuškega psa zbil v mestu Taganrog v bližini rusko-ukrajinske meje ob Črnem morju. Priče trdijo, da trk ni nemudoma ubil živali, ampak da je zdravnik nadaljeval vožnjo, medtem ko je bil štirinožec še živ.

"Prasec, ki je povozil psa z avtomobilom se vozi po mestu in se ni niti potrudil rešiti ubogega bitja, ki se je zataknilo v odbijač njegovega avtomobila. Kuža je bil še živ ob trku. Veliko prič je potrdilo, da se je vozil s truplom psa več dni," je dejala očividka Victoria Taranenko, ki je posnela nesrečo. Policija je potrdila, da so prijeli pritožbo zaradi domnevnega mučenja živali. Primer že raziskujejo. 

Za zdaj so že ugotovili, da je nissan, ki je povozil psa v lasti lokalnega politika Valeryja Piskovtsa, ki je član ruske politične stranke Združena Rusija. "Preveč sem zaposlen, da bi komentiral. Sem v pogovorih s tožilci in policijo," se je na obtožbe odzval Piskovets.

Komentarjev 10
  • borut54 11:17 11.marec 2018.

    In to naj bo zdravnik? Ali pa je ta čudni bog?

  • Lovebites 17:26 10.marec 2018.

    Tega prasca treba pritrdit za vrv in ga vleci z avtomobilom.Da crkne v najhujsih mukah.Ubogi kuza.Se en razlog,zakaj imam raje zivali kot ljudi.

  • leonardo 14:35 10.marec 2018.

    Dvakrat FUJ. Prvič za zdravnika, drugič za politika.