Vizita za živali > Novice
1070 ogledov

Ponoči po Parizu lovili tigra

Za pol ure zaustavili promet na tramvajski progi.

Sinoči se je na eni izmed ulic v francoski prestolnici odvijala prava drama. Iz cirkusa, ki je nastanjen ob mostu pri Seni, približno dva kilometra od Eifflovega stolpa, je namreč pobegnil tiger. 

Na kraj so takoj prihiteli policisti in delavci cirkusa. V času tigrovega pohajkovanja so celo zaprli promet na bližnji tramvajski progi. Očividci so namreč poročali, da so zver videli hoditi po progi: "Najprej smo mislili, da gre za tehnično napako. Pozneje nam je voznik povedal, da gre za tigra. Seveda smo se spraševali, kaj se dogaja. Po 20. minutah smo lahko odšli," je dejal potnik tramvaja.

Pozneje je pariška policija potrdila, da je varnostno opozorilo končano in da so preprečili nevarnost.

"Vse smo videli z okna. Videli smo ga, kako teče. Tako žalostno je to,"  je dejal očividec iz 15. pariškega okrožja, kjer so nesrečno žival pozneje tudi usmrtili. Po poročanju pariške policije je zver ustrelil član cirkuškega osebja, oziroma sam lastnik cirkusa Bormann-Moreno.

Zaradi usmrtitve se na družbenih omrežjih pojavili ogorčeni zapisi Parižanov: "Žalosten vikend, ki bo zaznamovala smrt sužnja tigra, ki je umrl ker je hotel malo na zrak. Spoštuj njegovo telo!" se glasi eden od zapisov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.