Vizita za živali > Novice
4 ogledov

Porezal psičko in jo pustil umreti

Psička Facebook
Da so psi pravi borci, so dokazali že večkrat. To dokazuje tudi zgodba te pitbullke in njenega mladička.

Prijazna psička in njen mladiček sta ostala ujeta v goreči zgradbi. Požar je namenoma zanetil požigalec, ki ga policisti sumijo tudi zlorabe psa. Pitbullko naj bi po njihovih ugotovitvah pred pobegom tudi hudo porezal.

Zaradi njene izredne odpornosti in velikodušne pomoči lokalnih gasilcev, je psička zdaj na varnem in čaka na novo lepše življenje.

 

Rescue is a constant balancing act. Taking in as many dogs as possible, while making sure you don’t "swamp the boat”. ...

Posted by DFW Rescue Me on Wednesday, January 13, 2016

Poimenovali so jo Khaleesi 

"Bila je močna in tako sladka," je prvi stik z mamo pitbullko za NBC DFW opisal gasilec Joe Nguyen. Pravi, da je lahko videl, kako zelo trpi. Na vratu je imela dve grozljivi rani, ki ju je najbrž naredil sam požigalec. Očividci so ga med drugim videli, kako je okoli posestva polival bencin. "Ko sem jo zagledal, sem mi je trgalo srce. Nikoli nisem videl česa takega. Zakaj bi ljudje storili kaj takšnega ubogemu psu?" se sprašuje gasilec.

Gasilci so psičko poimenovali po pogumni junakinji iz knjige in serije Game of Thrones - Khaleesi. Prestala je dolgo operacijo, veterinar pa pričakuje njeno popolno okrevanje. Khaleesi in njen mladič sta zaenkrat v oskrbi ekipe DFW Rescue Me. 

 

While Khaleesi is still recovering at the hospital from the neck slashing, her puppy, Little Joe, has been moved into a...

Posted by DFW Rescue Me on Monday, January 18, 2016
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.